Māmiņu Klubā vērtīgo dāvanu laiks: apbalvojam mūsu blogotājas

Māmiņu Klubā vērtīgo dāvanu laiks: apbalvojam mūsu blogotājas

09. Aug 2012, 14:24 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Domājat,vai ir kas mainījies,ka dāvanas kādu laiku nav dalītas? Nē, viss ir pa vecam! Esam klāt ar varen vērtīgām dāvanām īpašajām blogotājām!

 

Jā,tā nu sagādījās,ka iepriekšējo nedēļu izlaidām un aktīvās blogotājas nesuminājām,toties portālā noslēdzām vairākus konkursus, kuros varēja laimēt daudz un dažādas vērtīgas balvas! Bet tas lai paliek.. Šodien apdāvināsim ar uzviju!

Arī šajā nedēļā bzenka pārsteidza ar interesantu rakstu/video,aizdomājoties par to,cik mēs esam neaizsargāti pret visu.. Paldies Tev un dāvinām Tev CD "Mūzika kabatā"!

Uz interesantu diskusiju par pateicībām ģimenes ārstiem aicināja ievukitis. Dāvinām Tev Nestle dzeramās biezputras!

 

Ar varen gardām maizes receptēm mūs pārsteidza taschinka! Un nemaz nevajag speciālo maizes krāsni!  Arī Tev dāvinām Tev Nestle dzeramās biezputras!

Live turpina blogot par bērnudārza gaitām! Jā, uzsākt tās nav viegli, tāpēc dāvajam Tev un mazajam Humer jūras ūdeni!

Ielūkojamies,kas notiek Topošo māmiņu klubiņā- labaronese pastāstīja savu pieredzi par strijām. Šī tēma ir aktuāla ikvienai topošajai māmiņai,tāpēc dāvinām Tev Bubchen Baby's First eļļiņu!

 

Un šajā nedēļā apdāvināšanos beidzam ar Lāču tēta dziesmu dāvāšanu rolly, atgādināja, ka jebkura gadu starpība starp bērniem ir ideāla, ja vien mēs zinām katra vecuma īpatnības, ja vien esam gatavi vecākā bērna uzvedības izmaiņām, un, ja vien esam spējīgi saplānot laiku tā, lai pietiktu laika visiem kopā un katram atsevišķi! Zelta vārdi, rolly!

 

GAIDĪŠU PIEREDZI, VIEDOKĻUS, INTERESANTUS ATKLĀJUMUS NO IKDIENAS ŠEIT!

Kristīne

 

Gaidīsim pēc balvas Vīlandes ielā 1-9 (jeeja no Elizabetes ielas) līdz 27.novembrim! Ja ir jautājumi par balvas saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!


saulux10 saulux10 26. Oct 2011, 11:27

sveiciens čaklajām māmiņām 😉

mamma27 mamma27 26. Oct 2011, 10:58

🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 26. Oct 2011, 10:29

Priecāsimies arī par atsauksmēm!

taschinka taschinka 26. Oct 2011, 10:03

Oho,paldies!
Svieciens arī citām!