Māmiņu Klubā dāvanu laiks: apbalvojam mūsu blogotājas

Māmiņu Klubā dāvanu laiks: apbalvojam mūsu blogotājas

04. Sep 2012, 19:26 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Tuvojas Ziemassvētki un tieši pēc mēneša tie būs klāt, tāpēc šajā nedēļā par vienu dienu pārlikām dāvanu dalīšanu- tāds zīmīgs datums- 24.novembris, mēnesis līdz svētkiem.. 

 

Ticiet man,ja būtu manās iespējās, es jūs visus apdāvinātu katru nedēļu, bet.. nu jūsu ir patiesi daudz,kas,protams, mani priecē! Tieši tāpēc mēs rīkojam tik daudz lielisku konkursu ar foršām balvām,lai piedaloties tajos, jums būtu iespējams iepriecināt gan sevi, gan savus mazuļus! 

 

Bet nu nav ko lieki muti dzesēt! Pasniedzam dāvanas!

 

Gatavošanās otrajam bērniņam nenotiek tāpat vien. Par to pārliecināta arī surikats, rosinot uz diskusiju,kā īsti to darīt un savācot nedēļas laikā ļoti daudz komentāru.

 

Dāvinām Tev grāmatu "Naudas koks"!

 

 

Dodamies tālāk un dziļāk portālā..Katrs dzemdību stāsts ir pieredze, un pieredze ne vienmēr sākas ar tiem jaukākajiem mirkļiem. Paldies kikija83, ka uzticēji mums savu stāstu, kas tomēr beidzās ar labām beigām!

Dāvinām Tev Sieviešu Kluba DVD, lai atgādinātu,ka ikviena no mums ir arī sieviete!

 

 

Ielūkojamies arī fotoblogu sadaļā! Māmiņu Kluba redakciju uzrunāja Sanita30 iesūtītā reportāža par valsts svētkiem. Dāvinām Tev un Tavam mazulim Nestle dzeramās biezputras!

 

 

 

Garajiem rokdarbu vakariem dāvinām rolly Zvaigzne ABC grāmatu Tamborētas mežģīnes 4. Paldies par aktīvu sarunu uzsākšanu,paldies par dalīšanos pieredzē par māmiņām aktuālām tēmām un diskusiju rosināšanu!

 

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Piecās tamborējumu rakstu burtnīcās iekļauti mežģīņu raksti, kas noder dvieļu, galdautu un citu tekstilizstrādājumu malu rotāšanai. Malu mežģīnes ir viegli tamborēt, un tamborējumu raksti ir vienkārši nolasāmi no shematiskiem zīmējumiem. Mežģīnes sastāv no regulārām rūtiņām, kuras tiek tamborētas no gaisa cilpiņām un stabiņiem. Rakstu veido pilnās rūtiņas, kas atrodas starp tukšajām rūtiņām. Šajos izdevumos piedāvātie rūtiņu tamborējumu raksti ir izmantojami gan mācību stundās skolās, gan interešu pulciņos, to tamborēšana sniegs gandarījumu kā iesācējiem, tā profesionāļiem.

 

 

Esseine mūs lutinājusi ar gardām receptēm! Paldies Tev par to un Tavam mazajam rakarim dāvinām Moon Dough maģisko veidošanas mīkliņas izmēģinājuma komplektu, lai laikā, kad darbojies pa virtuvi,viņam būtu ko iesākt :)

 

 

GAIDĪŠU PIEREDZI, VIEDOKĻUS, INTERESANTUS ATKLĀJUMUS NO IKDIENAS ŠEIT!

Kristīne

 

Gaidīsim pēc balvas Vīlandes ielā 1-9 (jeeja no Elizabetes ielas) līdz 27.decembrim! Ja ir jautājumi par balvas saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

surikats surikats 24. Nov 2011, 12:42

Paldies!
Diskusija gan izvērtās mazliet savādāk nekā cerēju, bet viennozīmīgi ļoti rosinoši 😉

saulux10 saulux10 24. Nov 2011, 12:19

Sveicu visas aktīvās un atraktīvas māmiņas,arī tās,kuras nedabūja balviņas 😉 🌷 🌷

taschinka taschinka 24. Nov 2011, 10:32

🌷 🌷 🌷 🌷 🌷