Limbažu puse un Mini Zoo z/s "Bērzkalni".

Limbažu puse un Mini Zoo z/s "Bērzkalni".

23. Apr 2012, 22:44 mamma27 mamma27

Kādu laiku atpakaļ biju ar kolēģiem ekskursijā uz Igates pili, Mini Zoo un vīndara māju Jokas. Jāteic ,ka diena tika aizvadīta godam. Bet dodoties ekskursijā bez ģimenes un bērna ,tik un tā uzmanību pievēsu arī tam,vai šajās vietās ar atpūsties arī ar bērnu.

 

Pa ceļam iebraucām Rāmkalnos un izmēģinājām rodeļus. Lai arī man šī nebija pirmā reize, nolēmu uz Rāmkalniem aizvest arī vīru un dēlu.

Arī skaistais skats u Gauju un siltais ūdens tā vien velk uz atpūtu svaigā gaisā.

 

Un aizvedu arī . Un viņiem ļoti patika:)

Tālāk mūsu brauciens turpinājās un nonācām Igates pilī. Māsa Mežotnes pilij. Nu man gan atgādināja vienkāršu mūsdienu viesnīcu un nekā vairāk. Apkārtne gan bija skaista un korgs ,kurā baidījām putru arī bija tīri jauks.

Jaunlaulāto numuru gan gribētu izmēģināt-nu piemētram piecu gadu kāzu jubilejā:)

Jaunlaulāto numuriņš atrodas pils tornī un ir divstāvīgs.

šī kafejnīca jau bija mazliet senatnīgāka un apskates vērta.

Arī par bērniem ir padomāts.

Tālāk mūsu ceļš turpinājās uz Mini Zoo. Man jau sāk šķist ,ka mazie zvēru dārzi ir izmētāti pa visu Latviju un jebkurā lauku sētā būtu ko apskatīt. Bet šis izcēlās ar vistu un gaiļu dažādajām šķirnēm un arī trusīšiem.

Un apskati beidzām ar trīs skaistiem ponijiem. Kurus sargāja elektriskais gans un es ar mazliet dabūju:)

Dienu noslēdzām lauku mājā Jokas,kur degustējām mājas vīnu, gājām pirtiņā un peldējāmies dīķī. Ja ir kāds lielāks pasākums ,burvīga vieta ,kur svinēt. Un vīns tiešām gards:)