Laiks sestdienas sarunām! Kādi plāni šai dienai?

Laiks sestdienas sarunām! Kādi plāni šai dienai?

05. Mar 2012, 13:10 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Labrīt visām sestdienā!

 

Šodien izskatās, ka laiks mūs nudien lutinās! Bet nu – pastāstiet, kas Jums padomā? Kādi plāni šīm brīvdienām? Vai kur dosities baudīt silto saulīti? Varbūt kādu interesantu pasākumu apmeklēsit?

 

Brīvdienas vispār ir tās dienas, kad siltajā pavasarī jau sevišķi, mājās sēdēt negribas. Gribas būt aktīvai, kaut kur iet, braukt, piedalīties..

 

Jums arī tā ir?

 

Pastāstiet!

 

Un lai Jums jauka sestdiena!

 

Kristīne

07. May 2011, 21:38

bija bija kristine redzeju pa televizoru radija interviju ar danielu

princesemince princesemince 07. May 2011, 16:53

ja sāp skrienot, tad ir OK. ja arī pēc atpūtas (piem., nakts), tad var būt vējā appūsts kāds nervs, vai arī vienkārši muskuļiem slodze.

princesemince princesemince 07. May 2011, 11:07

labdien 😀
lai arī mājās sēdēt negribās, tomēr vēl šodien mēģināsim pa istabu kaut kā iztikt. naktī bērnam bija temperatūra, bet visā visumā izskatās, ka ejam atveseļošanās virzienā. tieši paspēsim uz nākošās nedēļas atgriezušos silto laiku būt jau veseli 😀

07. May 2011, 10:42

labrītiņ!šodien tiešām beidzot patīkama saulīte un skaista dieniņa.šodien mājas tīŗīšana man un tad jau pēcpusdieniņā iešu ar mazajiem ārā svaigā gaisā.

mimene mimene 07. May 2011, 08:32

Mums šodien pie omes kartupeļi jāstāda. Mazliet esmu nobažījusies par smagumu celšanu, teikšu lai liek man tikai pus grozu, ka mugura sāp. Tākā ir dažas problēmiņas, tad visi vēl nezin, ka mums gaidāms mazulis. Bet, zinu droši, ka no tupeņu lasīšanas, gan izsprukšu! 😀