Laiks dāvaniņām čaklajām Māmiņu Kluba māmiņām!

Laiks dāvaniņām čaklajām Māmiņu Kluba māmiņām!

10. Nov 2011, 19:57 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Zināms laiciņš pagājis kopš pēdējo reizi suminājām aktīvās māmiņas par portāla veidošanu. Nu atkal esmu klāt, lai padalītu dāvanas!


Nav obligāti jāpiedalās kādā no Fotoblogu konkursiem, reizēm pietiek ar vienu tiešām feinu, kaut nelielu Fotoblogu par savu bērniņu, lai gūtu lielu atsaucību un interesi kaut vai par vienu vienīgu bildīti, un tāds Fotoblogs šoreiz ir izrādījies Sherucis Fotoblogs („Dāmas, saturās!”) –

{fotoblog:1140}

Māmiņu komentāri pie šī Fotobloga, tāpat arī bloga novērtējumi ir padarījuši šo blogu par skatītāko un interesantāko pēdējās nedēļas ietvaros! Apsveicam!

Sherucim dāvinām nodarbības Māmiņu Kluba muzikālās nodarbības apmeklējumu kopā ar mazo džentelmeni :)

 

Runājot par aktīviem blogu rakstītājiem, varam uzsvērt vienu no tiem – Minniiti, kas paguvusi gan iesūtīt Sarunu tēmas, gan kādu rakstiņu uzrakstīt, gan padalīties arī ar kādu recepti!

 

Minnītei dāvinām Zvaigzne ABC grāmatu "Pļavā".

 

Ar atgriešanos portālā varam apsveikt Laumucis, kas ne tikai rosināja šajā nedēļā mūs uz plaši apmeklētu diskusiju, bet arī lūdza padomu attiecībā uz meitiņu audzināšanu! Laumucis, Tu taču zini, ka priecājamies par ikvienu portāla apmeklētāju, tāpēc nepazūdi!

 

Lūk, vēl viena diskusija, kas rosināja daudzas no mums iesaistīties padoma sniegšanā, attiecībā uz podiņmācības metodēm!

Kika007, sveicam arī tevi aktīvo pulciņā!

 

Laumucis un kika007 saņem Huggies mitrās salvetes!

 

Ļoti jauki, ka ar mums sāk pieredzē dalīties arī Kjiparss, kuras „graudiņam” jau apritējis gadiņš!

Sveicam, Kjiparss, ar jauko notikumu un dāvinām Tev dāvaniņu no Johnson's Baby!

 

Mīļās mammas, pēdējā laikā Mūsu portālā ir tik daudz jaunu konkursu, un, pateicoties tiem, arī ļoti daudz jaunu seju! Atbalstīsim visas viena otru un vēlēsim veiksmi! Būsim tik pat aktīvas, kā līdz šim!

 

Tāpat vēlētos pasniegt nelielu dāvaniņu māmiņai rolly, kura "sapurināja" visas māmiņas un rosinot uz diskusiju! Prieks, ka esat atgriezušās un tepat esat kopā ar mums :) Rolly dāvinām zīmēšanas komplektu!

3

 

Pēc dāvaniņām esat laipni aicinātas ierasties Māmiņu Klubā līdz 11.februārim Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)! Ja ir jautājumi par balvu saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Nākamajā nedēļā arī TU vari laimēt kādu no dāvanām.. Jā! Un patiesi- uz rudens sezonu tās paliks vairāk! Kas Tev ir jādara? Raksti, iesūti savu viedokli, pārdomas, ierosini idejas konkursiem, rakstiem!

 

Visu, kas uz sirds, iesūti šeit "Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru!"

 

Kristīne, portāla redaktore

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

11. Jan 2011, 20:27

Sveicieni foršajām mammītēm. 😉

11. Jan 2011, 18:41

Apsveicu🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 11. Jan 2011, 14:37

Ak jē. Paldies. 😘*
Sveicu visus čaklos un jaunos 😘
šodien uzlabojāt man garstāvokli 😀
Paldies 🌷

11. Jan 2011, 14:15

liels paldies un apsveicu ari parejas

taschinka taschinka 11. Jan 2011, 13:43

Sveicieni! 🌷

11. Jan 2011, 13:41

Apsveicu!
Prieks par jums un tā tik turpniāt!
Sheruci, Tavs mazais lauž sirdi! 😉