Lai sākas apdāvināšanas pēcpusdiena!

Lai sākas apdāvināšanas pēcpusdiena!

23. Mar 2012, 17:38 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu, mīļās, sarosaties!

 

Kas šodien par dienu? Nu kā kas?! Īsta apdāvināšanās diena!

 

Ar Jūsu veiksmīgu sadarbību, palīdzību, esam tikuši pie jauniem klubiem, „iedarbināti” ir jau esošie, bet par to mazliet vēlāk, aktīvas jau ir arī citu „nodaļu” pārstāves, vai ne?

 

Ar to tad arī sāksim!

 

Receptes, receptes! Nav tādas reizes, kad kāds mūs ar tām nekārdinātu, un neiedvesmotu uz jaunām lietām!

Šoreiz sumināsim, ja tā drīkst teikt, jaunpienācēju šajā sadaļā, kas mūs iepazīstināja ar kraukšķīgiem ķirbju pirkstiņiem!

 

Lauritta123, sveiciens un gaidām vēl kāda kārdinoša ēdiena recepti! Paldies iepriekš un dāvinām Tev Zvaigzne ABC grāmatu "Gardi konservi ģimenei"!

Iemīļotajā burciņu sērijā iznākušas vēl 4 jaunas grāmatas. Izdevumā “Dāvana burciņā” gūsiet lieliskas idejas mīļām un sirsnīgām pašu gatavotām dāvanām. Ja pagatavosiet kādu dzērienu no grāmatas “Liķieri, izvilkumi” recepšu klāsta, pavadīsiet ne vienu vien burvīgu brīdi pie smaržojoša liķiera glāzes. “Sēņu gatavošanas receptes” bagātinās jūsu zināšanas par sēņu sagatavošanu ziemai. “Gardi konservi ģimenei” ir ievietotas pārbaudītas receptes, kuras iesūtītas portālā mammām.lv/tētiem.lv.
Mēs būtu ļoti priecīgi, ja jūs ieteiktu ideju kādai jaunai grāmatai, ar kuru papildināt šo iecienīto izdevumu sēriju.

 

Zināms, ka tās, kas apmeklē Vecāku skolas nodarbībās, arī tur šo to jau saņem, bet īpašu paldies gribas teikt topošajai māmiņai ULULA, kas padalījās ar mums Diānas Zandes nodarbības „ Jaundzimušā adaptācija” iespaidos!

Ulula, liels paldies tev par atsauksmi! Un arī citas, kas apmeklē MK nodarbības, aicinām dalīties iespaidos! Ululai dāvinām dāvaniņu no Philips Avent, kas noteikti noderēs gaidāmajam bēbītim!

 

Bet nu, laiks uzsvērt klubu darbību!

 

Sadarbībā ar INESITE, ir tapis jauns – Muzikālais klubiņš, un gatavs arī jau interesants rakstiņš par bērnu un mūziku no Inesites pašas skatupunkta!

 

Paldies, Inesite, par interesanto stāstiņu, nu, protams, ka gaidām vēl un dāvājam Tev Huggies mitrās salvetes! :)

Tad vēl jauns un tiešām interesants klubiņš ir tapis sadarbībā ar Jolis!

 

Jā, jā, tieši tā – Bērnu ballīšu klubiņš!

 

Jolis ir jau pamatīgi aktivizējusies ar saistošu rakstiņu iesūtīšanu, par ko vēlamies arī pateikti lielu paldies, dāvinot ielūgumu uz Leļļu teātri jau šajā nedēļā! Tu varēsi apmeklēt izrādi Pīļu namiņa noslēpums 29.maijā! Jolanta, atsūti savu tālruņa numuru uz kristine@maminuklubs.lv, lai varam vienoties par balviņas saņemšanu!

 

Jā, un aktivitātes lielas virmo arī jau zināmā klubiņā, kura saimniece nu ir Rolly! Šoreiz sakām Rolly paldies par aktīvu darbību Topošo Māmiņu Klubā un Pirmsskolnieku Klubiņā, dāvinot Tev Zvaigzne ABC grāmatiņu "Es Tevi mīlu. Manas māmiņas saldākās receptes"!

 

Grāmatā ir apkopotas lielisko, gardo bērnu dienu ēdienu receptes. Atmiņas par vienkāršajiem, ātri pagatavojamiem un garšas ziņā izcilajiem desertiem, plātsmaizēm un cepumiem joprojām ir dzīvas. Grāmatā ietvertās receptes pēdējā laikā intensīvi tiek meklētas internetā.
Tuvojas mātes diena. Uzdāviniet grāmatu savai mammai kā pateicību par bērnības jaukajām atmiņām un kopā ar bērniem pagatavojiet kādu no šiem gardumiem.
Ja mīļotajam cilvēkam gribat pateikt “Es tevi mīlu!”, tad kā saldu atzīšanos uzdāviniet grāmatu, jo mīlestība iet caur vēderu...
Grāmatā “Es tevi mīlu!” ievietoti arī iedvesmojoši un sirsnīgi izteikumi par mīlestību.

 

Meitenes, bet tas vēl nav viss!

 

Es ļoti, ļoti gribu pateikt vismaz tādu lielu, izlasāmu PALDIES Jums visām, kas iesaistījušās klubiņu darbībā ne tikai kā klubu saimniecītes, bet arī kā klubu dalībnieces! Jūs esat nudien malači!

 

Tātad, paldies sakām nu jau aktīvajiem klubiņiem:


*Bērnu ballīšu klubiņš

*Jaundzimušo bēbīšu klubs

*Mazo staigātāju klubiņš

*Muzikālais klubiņš

*Pirmsskolnieku klubiņš

*Recepšu klubiņš

*Rokdarbnieču klubiņš

*Skolēnu klubiņš

*Topošo māmiņu klubs

 

Jūs redzat, cik Jūsu te ir jau daudz? Vai nav feini?!

 

Paldies Jums, mīļās māmiņas un topošās māmiņas, tāpat arī tēti, kas mūsu ikdienas dzīvē portālā iesaistās par to, ka Jums allaž ir, ko teikt!

 

Lai radoša un veiksmīga turpmākā darbība portālā!

Pēc dāvaniņām kā ierasts gaidu mēneša laikā- tātad līdz 28.jūnijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)! Ja ir jautājumi, ierosinājumi, gaidīšu tos uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Ar sveicieniem,

Kristīne

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 25. May 2011, 20:18

Apsveicu visas! 👍
Mūs mājās dators ar atslēdzās pats no sevis 😃 Tā "nejauši" un bieži vien rakstus sāku no sākuma 😃 🤣

25. May 2011, 15:44

Apsveicu , malacītes aktīvās māmiņas🌷

25. May 2011, 15:38

Liels paldies par iespēju tikt uz Leļļu teātri! Super!!! 😉 👍

taschinka taschinka 25. May 2011, 15:19

🌷 🌷 🌷 🌷

veesma veesma 25. May 2011, 14:44

🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. May 2011, 14:07

Labs iemesls, lai kaut ko mainītu 😀