Ķeriet dāvaniņas!

Ķeriet dāvaniņas!

11. Apr 2012, 14:30 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu ko, dāmas, Lieldienas ir aizvadītas, laiks sarīkot mazus svētkus arī ikdienā. Sāksim ar apdāvināšanos, jo kuros svētkos gan nepieder pie lietas dāvaniņu pasniegšana?

Jūs apmeklējat kādus kursus, nodarbības? Vienalga, vai tie būtu Māmiņu Kluba Vecāku skolā, vai kur citur, ja tas ir saistīts ar bērniņu audzināšanu, pastāsti par to arī mums!

Tieši tāpēc vēlamies uzsvērt Eduks, tieši tevi, sakot tev paldies par FOTOREPORTĀŽU, no sarunas ar fizioterapeiti Kristīni Stalidzāni

Eduks, tev kā mazu dāvaniņu sūtām noderīgās Kleenex Decor salvetītes skaistā kastītē!

Balvas attēlam ir ilustratīvs raksturs

Bērni slimo, tur nu pilnīgi neko nevar padarīt, izņemot - mēs varam palīdzēt viņiem uzturēt imunitāti formā! Šajā nedēļā īpaši vēlamies palīdzēt Wife, kurai atkal viekārši raudāt gribas, jo mazais Sergejs atkal slimo!

Wife, mēs no sirds ceram, ka Hematogenu komplektiņš iepriecinās mazo slimnieciņu! Vēlam veselību!

Balvas attēlam ir ilustratīvs raksturs

Katra no mums zina, ka būt par aktīvu māmiņu nav nemaz tik viegli - darbošanās ap mazuli, ikdienas rūpes, vēlme kaut ko darināt sev, vēlme atpūsties kaut kur kopā ar bērniem,  - tas viss paņem daudz laika un spēka. To zina arī Rolly, kas aktīvi mūs informējusi šajā nedēļā par daudz un dažādām lietām, sākot no izmēģinātiem Milupa produktiem, beidzot ar FOTObloga iesūtīšanu ar saviem rokdarbiem!

Rolly, paldies par ieguldīto darbiņu, tev lai tiek NUK sporta pudelīte, kas noteikti noderēs dzērienu līdzi ņemšanai, dodoties ārpus mājas!

Nuk Active Cup mācību krūzīte/pudelīte (Limited Edition) ar lateksa snīpīti, mazuļiem no 12 mēnešu vecuma, 300ml

Mīļu, interesantu pārdomu pilnu stāstiņu par to, ka mamma joprojām vajadzīga, saņēmām no Amorisitas! Šādi stāstiņi vienmēr liek aizdomāties par to, cik bērniem mammas ir nozīmīgas, mīļas - jebkurā vecumā.

Amorisita, paldies par stāstiņu. Ceram, ka tev noderēs Zvaigzne ABC grāmata "Naudas koks"!

Naudas koks

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

 

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 11.aprīļa līdz 11.maijam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.

 

Nu ko, dāvaniņas izdalītas, jāatvadās, bet pirms tam vēl gribu atgādināt - jūs visas esat patiešām interesantas, atšķirīgas, īpašas sievietes-māmiņas-sievas vienā personā, tas vien jau nozīmē, ka katrai no jums noteikti ir, ko mums visām pastāstīt!

Radošu garu un iedvesmu vēlot,

Kristīne