Kādu dāvanu dāvināt uz gada jubileju mazulim?

Kādu dāvanu dāvināt uz gada jubileju mazulim?

22. May 2012, 11:21 saulux10 saulux10

Labdien!

 

Nu jau pavisam nedaudz un būsim sasnieguši gada atzīmīti,mūsu lielais notikums būs 17. augusts,kurā sumināsim mazo princesīti,ballītes nosaukums būs"Vinnija Pūka ballīte" un ļoti ceram, ka nedēļas nogalē būs labs laiks.

 

Bet kādu dāvanu dāvināt mazulim uz gada dzimšanas dienu?


Mums jau vis rit pilnā sparā,top pašgatavoti ielūgumi,ar ko,protams,padalīsimies bišķiņ vēlāk,tiek pirkti baloni un dažnedažādi nieciņi ar ko iepriecināt ciemiņus.

 

Domājam arī par tortes noformēšanu un dažnedažādām aktivitātēm.

 

Mīļās māmiņas,kādu dāvanu jūs pasniedzāt savam mazulim uz gada jubileju un ko dāvināja citi?

Baiba.

saulux10 saulux10 03. Aug 2011, 19:04

paldies meitenes par padomiem 😉 🌷

03. Aug 2011, 14:12

Mums uz meitas gada jubileju dāvināja grāmatiņas, krītiņus (nomazgājamos), ksilofonu, zirgs un ritens-pīle mums jau bija; puikam uz gada jubileju tika stumjamā ar kājām braucamā mašīna, podiņš, trauciņi, kas ir liekami viens otrā un viens uz otra veidojot piramīdu, fotoalbūms, lielais dvielis, zobu mazgāšanas piederumi... kkas no rataļlietām un kkas no praktiskām lietām! Tādēļ man patīk, ja ciemiņi jautā, ko mums vajag (pati arī vienmēr mammām pajautāju, ko bērniņam uzdāvināt, ja dodamies uz svētkiem). Kad tuvojas svētki, parasti sastādu sarakstu, kas mums būtu nepieciešams, lai nesanāk tā, ka visi sadāvina mīkstās mantas, kuras nezini, kur likt, un bērnam, piemēram, nav šampūna 😃

taschinka taschinka 03. Aug 2011, 13:02

Ir jau visādas attīstošas rotaļlietas atbilstoši vecumam un spejām.

taschinka taschinka 03. Aug 2011, 13:01

Mēs dēlam uzdāvinājām šūpuļzirdziņu.

03. Aug 2011, 10:42

Mums padomā ir vai nu ragavas (jo dz.d ir ziemā) vai koka šūpuļzirdziņš. Varbūt ar laiku prātā ienāks vēl kāda dāvaniņa 😀

princesemince princesemince 03. Aug 2011, 09:52

no mums - vecākiem - dāvanā bija ļoti stabils koka galdiņš ar 2 krēsliņiem, kurš gan no bērna puses nav pārlieku bieži izmantots, pieņemu, kad sāks nodarboties ar "rokdarbiem", izmantos. vēl dāvanā saņēma stumjamo/kājām braucamo automašīnu. pārējās bija tādas mazākas dāvanas.