Kāds bija Tavs 2010.gads? Kādas ir Tavas ieceres 2011.gadam?

Kāds bija Tavs 2010.gads? Kādas ir Tavas ieceres 2011.gadam?

27. Oct 2011, 15:23 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Šodien aizdomājos par to, ka klāt ir gada pēdējā nedēļa un šis laiks vienmēr lieti noder, lai apcerētu, kas labs noticis šajā gadā, kas nav izdevies un kādas ir gaidas no 2011.gada.

 

Šis gads tiešām bijis raibs ar dažnedažādiem notikumiem- priecīgākiem un skumjākiem. Kā jau saka- gads ir raibs kā dzeņa vēders. Tomēr man kā pozitīvisma pilnam cilvēkam jāsaka, ka esmu spējusi aizmirst sāpīgos un skumjos brīžos, koncentrējoties uz patīkamiem notikumiem, mērķtiecīgi darot savu darbu un domājot, kā šos skumjos brīžus pavērst sev par labu un ieskicēt plānus un mērķus tālākajiem mēnešiem. Jā, un jāatzīst, ka ikdienas melnās strīpas mani nepiemeklē tāpat vien. Tās parasti nāk tad, kad mani ir jāsapurina un kādam tur augšā jāatgadina, ka man ir jāieklausās arī sevī, ne tikai jāmetas ikdienas "vāveres ritenī". Un es to arī daru. Tāda kā jautājumu un atbilžu viktorīna- vai tas man ir vajadzīgs? Vai varētu bez tā iztikt? Kādas ir priekšrocības/trūkumi šajā vai citād gadījumā..

 

Ko es gaidu no 2011.gada? Jaunas iespējas. Ne tikai profesionālā jomā, bet arī ikdienā. Skatoties ziņas, skaidrs ir viens- Jaunais 2011.gads nebūs viegls nevienam- te nodokļi tiek pacelti, te cenas kāpušas, te algas samazinātas...

 

Bet tomēr manī mīt (jā, patiesi mīt un es pat zinu, kur) sajūta, ka nākamais būs MANS gads!

 

Šīs dienas diskusijai piedāvāju parunāt par to, kāds ir bijis jūsu 2010.gads?

Kas ir bijis labākais/sliktākais notikums šajā gadā Tev un Tavai ģimenei?

Ko sagaidi no 2011.gada sev un savai ģimenei?

Ko Tu novēlētu citiem gadu mijā?

28. Dec 2010, 16:47

Katrs nodzīvotais gads ir skaists un notikumiem bagāts. Šis paliks atmiņā ar mūsu kāzām un mazulītes ienākšanu mūsu dzīvē. Šis bija lielisks gads mums, tāpēc ticu, ka nākamais gads būs vēl skaistāks un notikumiem bagātāks 😀
Nākamajā visiem vēlu ar gaišāku skatu skatīties uzlietām. Katrā lietā saskatīt ko jauku un nebijušu, mācīties no mūsu mazuļiem, ka priecāties var par ļoti vienkāršām un ikdienišķām lietam, piemēram, Keitai šobrīd mīļākā "mantiņa" un maza balta lupatiņa un savas skaistās rociņas. Mēs veikalā stāvam ilgi, lai izvēlētos mūsuprāt skaistāko rotaļlietu, bet mazajai vajag tikai lupatiņa 😀 Tāpēc novēlu bērnišķīgu prieku katram un novērtēt lietas mums apkārt 😉 Kā arī nospraust lielus mērķus un tiekties pēc tiem, es zinu, ka viss ir iespējams 😀 Patiesi laimīgu Jauno gadu 😀

taschinka taschinka 27. Dec 2010, 11:31

Šis gads bija kopumā normāls.Ne īsti labs,ne slikts.Ja salīdzina ar ieprieksējiem,tad noteikt līkne iet uz leju,pasliktinās.Kāpēc? Jo vairāk jāpiedomā pie tēriņiem,vairs nevar braukt ar ģimeni izbraukumos,ekskursijās nekur talu,tikai te pat dažu km rādiusā.Bet kopumā centāmies nebraukāt,lai tomēr ir iekrājumi,kas zin,kas var gadīties.
Ko sagaidu no 2011.gada?Lai šī līkne apstājas,nav obligādi tai strauji jāpieaug,bet lai nekrīt vēl zemāk.Gribas visas slimības atstāt šai gadā un jaunajā iesoļot stipriem un brašiem,priecīgiem,smaidīgiem,mīlosiem,mīlētiem.

Ko es novēlu citiem? Neņemiet vairāk kā variet panest.Nedzīvot sapņos,bet realitātē.Tas ir domāts nospraudiet sev reālus mērķus,nevis sapņojiet par kaut ko..Negaidiet,ka kāds jūsu vietā visu izdarīs,ejiet un dariet un tikai tad viss izdosies!
Esiet stipri,veseli,laimīgi,mīlēti! Lai visiem dzīves taka ved uz kalnu,nevis no kalna!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

27. Dec 2010, 10:54

Kopumā gads ir bijis labs.
Nekas izteikti slikts, paldies Dievam, man prātā nenāk.

Atskatoties uz gadu, atskatos uz sava bērna attīstību, universitāti un karstu vasaru.

No 2011. gada sagaidu veselību. Tas ir pats svarīgākais.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 27. Dec 2010, 10:49

šis gads bija grūtāks,kāpēc nezinu varbūt tāpēc,ka pārsvarā biju viena ar meitām mājās un 2 gadnieki jau ir mazliet cimperlīgi. Praktiski biju tā teikt pie mājas un tās ik dienas pastaigas jau bija vienkārši ikdiena. Reti,kur varēju izrauties. Bieži izjuka ieplānotie plāni un tas arī noskaņojumu nodzina un palika grūtāk. Jā bija grūts šis gads,lai neiedziļinātos.
Arī mazliet finansiāli bija brižiem,ko darīsim,bet dzīvi esam.
Bet,protams,bija jau arī pozitīvs un priecīgs šis gads,nebija tik tas negatīvais.Jo vispār jau esmu pozitīvs un optimisma pilns cilvēks.

No 2011.gada gaidu mazliet "brīvības" un ceru,ka dabūšu darbu,jo nu jau CV ir gana daudz aizsūtīti.Vēl abas meitenes sāks iet bērnu dārzā,kas priecē. Vēl gaidu un ceru,ka manis (mūsu) ieplānotie plāni neizjuks un tad jau prieks pār pārēm. Vai ne,ja jau viss izdodās nav pamata skumjām.

Tāpēc citām mammitēm,tētiem novēlu,lai viss ieplānotais izdodās un,protams, veselību!
Un mazajiem žiperiem dzīvesprieku un pašu galveno - veselību!

Laimīgu Jauno gadu 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Dec 2010, 10:24

Vai šis gads jums šķita vieglāks vai grūtākais kā iepriekšējais?