Kā Tu jūties šajā pavasarī?

Kā Tu jūties šajā pavasarī?

03. Feb 2011, 11:56 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Klāt ir pavasaris un gaisā sāk virmot īpaši fluīdi- sievietes atplaukst kā ziedi, kas visu ziemu snaudušas dziļā miegā. Kā Tu jūties šajā pavasarī?

 

Man šis pavasaris ir citādāks kā iepriekšējie- gribas nomest visu lieko apģērbu, uzvilkt košus svārkus, košas zeķubikses, saulesbrilles uz acīm un doties laiku veltīt laiku tikai sev! Vienalga, vai tas būtu kino apmeklējums vai pasēdēšana kafejnīcā ar draudzenēm, lai paklačotos par šo un to, bet tas būtu laiks MAN! Jāatzīst, ka manā pozitīvajā pavasara gaisotnē ir "vainojams" vīrs, kurš mani nepārtraukti lutina un pārsteidz :)

Vairāk pozitīvisma un viss notiks!

 

Pastāsti,kā Tu jūties šajā pavasarī:

- Vai arī Tu nomet liekās drēbes un uzvelc ko košu? Varbūt Tavā garderobē ir parādījušies jauni svārki, lai palielinātu savu seksualitātes izjūtu?

- Vai pavasarī jūti īpašus fluīdus gaisā?

- Kādas ir Tavas vēlmes šim pavasarim?

27. Apr 2010, 12:57

Man pavasaris sākās jau ar pirmo saules staru...dzīvojamies visi pa āru vairākas stundas dienā un ejam ārā vairākas reizes...gribas tik saulītē sēdēt un viss...")
Tagad sākušies dārza darbi, tad ir ko rauties - saulē mugura slapja 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. Apr 2010, 12:43

Ehhh, paasma, kā es Tevi saprotu! Jo vairāk tuvojas vasara, jo mazāk gribas sēdēt telpās! Kājas tā vien pašas nes mani laukā!