Jauna blogeru un klubiņu saimnieču atbalsta sistēma Māmiņu Klubā! Ieskaties un iesūti savu blogu arī Tu!

Jauna blogeru un klubiņu saimnieču atbalsta sistēma Māmiņu Klubā! Ieskaties un iesūti savu blogu arī Tu!

29. May 2012, 11:22 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sākot ar augustu, Māmiņu Klubā mainām blogeru atbalsta sistēmu, padarot to vēl efektīvāku un priecīgāku, aicinot ikvienu iesaistīties klubiņu darbībā un, iespējams, atvērt savu klubiņu!

 

Turpmāk Māmiņu Kluba redakcija katru nedēļu un katru mēnesi veidos dažādas nominācijas, pasniedzot balvas, neatkarīgi no tā, cik daudz blogu mēneša laikā esi iesūtījusi. Iespējams, tas būs tavs vienīgais (vai pat pirmais!) blogs Māmiņu Klubā, bet, ja tas mums šķitīs sevišķš un īpašs, tieši tev dāvināsim pārsteiguma dāvanu.

 

Tāpat kā līdz šim, arī turpmāk reizi nedēļā Māmiņu Klubs pasniegs vairākas pārsteiguma balvas. Par ko? Vai par vislielāko aktivitāti? Vai par visunikālāko blogu? Vai par viedokļa paušanu? Vai dalīšanos priekā vai sasniegumos ar mazuļa sasniegumiem? To noteiksim katru nedēļu, izvērtējot jūsu iesūtītos blogus.

 

Tā kā esam novērojuši, ka vasarā klubiņos ir diezgan liels klusums, iespējams, tieši šī jaunā sistēma būs pa prātam tieši Tev, JO reizi mēnesī kādai no klubiņu saimniecēm, kas būs uzturējusi savu klubiņu vislabākajā kārtībā, saņems naudas balvu- honorāru 20 latu apmērā!

 

Tā kā klāt tūlīt būs jaunā sezona, balvu fonds paliks arvien plašāks un plašāks-dāvinot topošajām un jaunajām ģimenēm ne tikai materiālas lietas autiņbiksīšu, grāmatu, bērnu ādas kopšanas līdzekļu, pārtikas vai citu dāvanu veidā, bet arī dāvinot ielūgumus uz dažādiem pasākumiem un kultūras pasākumiem, piemēram, Dailes teātri vai Latvijas Leļļu teātri.

 

Jau šodien pēcpusdienā sumināsim iepriekšējās nedēļas aktīvistes un klubiņu saimnieces! Esi atvērta un dalies savās pārdomās ar pārējiem arī TU!

 

Ieskaties, kādi pašreiz ir klubiņi un pievienojies kādam arī TU! Ja neatradi klubiņu, kuru Tu vēlētos pārstāvēt, atver savu klubiņu!

 

BĒRNU BALLĪŠU KLUBIŅŠ. Saimniece jolis->

 

CEĻOJUMU KLUBIŅŠ. Saimniece mamma27->


JAUNDZIMUŠO BĒBĪŠU KLUBS. Saimniece ulula->


MAZO STAIGĀTĀJU KLUBIŅŠ. Saimniece saulux10->

 

MUZIKĀLAIS KLUBIŅŠ. Saimniece inesite->

 

PIRMSSKOLNIEKU KLUBIŅŠ. Saimniece rolly->

 

RECEPŠU KLUBIŅŠ. Saimniece minniite->

 

ROKDARBNIEČU KLUBIŅŠ. Saimniece inesev->

SKOLĒNU KLUBIŅŠ. Saimniece mumburkis->

TOPOŠO MĀMIŅU KLUBS. Saimniece aniya->

 

VESELĪBAS KLUBIŅŠ. Saimniece veesma->

 

JAUNO MĀMIŅU KLUBS. Saimniece rolly->

 

IESŪTI SAVUS BLOGUS ŠEIT!

 

Kristīne, portāla redaktore

Ierosinājumiem, ieteikumiem, jautājumiem kā parasti esmu atvērta! Rakstiet uz kristine@maminuklubs.lv!