Izkliedē rudens tumsu ar smaidu, ienāc Māmiņu Klubā!

Izkliedē rudens tumsu ar smaidu, ienāc Māmiņu Klubā!

23. Sep 2011, 21:04 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveicieni visiem šajā rudenīgajā dienā! Aiz loga ir apmācies, bet mēs ikviena pati varam padarīt šo dienu jaukāku un gaišāku, kaut ar smaidu, uzmundrinājuma vārdu, vienkārši ienākot Māmiņu Klubā, kur vienmēr Tevi gaida!

 

Kopš Māmiņu Klubā ir sarunas pirmajā lapā, esam kļuvušas par draudzenēm. Labi, mums katrai ir savas ģimenes, savas iešanas, savas darīšanas, bet tomēr mūs saista sarunas no rītiem un vakariem. Mūs saista dalīšanās pieredzē, vērtīgi padomi, ieteikumi citām, radot visapkārt pozitīvu vidi un līdz ar to arī ikdienu gaišāku, kas šajā tumšajā laikā nav mazsvarīgi!

 

Paldies visām par ierosinājumiem, kā padarīt labu foršāku; paldies par idejām un "jaunievedumiem", piemēram, par Māmiņu Kluba ansamblīša izveidi; paldies topošajām māmiņām, kas kuplā skaitā raksta blogus (starp citu, aicinām arī Tevi pievienoties blogotāju pulkam, ja Tev ir vēlme rakstīt vismaz 2 reizes nedēļā); paldies visām, kas atbalsta Māmiņu Klubu un mani; paldies visām, kas diendienā te uztur smaidus, možu garastāvokli un vienkārši "dzīvo"!

 

Protams, mūsu bērni aug,mainās intereses un klāt nāk arvien jaunas māmiņas un tēti, kuru mazuļi tik tikko pieteikušies vai ieradušies pasaulē un tāpēc viss ir jauns un nezināms, līdz ar to vairāk portālā pievēršam uzmanību tieši šīm lietām un jautājumiem, BET tas nenozīmē, ka nevari ierosināt tēmas, uzdot jautājumus speciālistiem un dalīties pieredzē arī par lielākiem bērniem! Protams, vaļsirdīgi atzīstos, ka katru dienu nevaru aptvert visas tēmas un jomas, jo portālā darbojos viena kopā ar jums, BET esmu vienmēr atvērta jaunumiem un ierosinājumiem :) Rakstiet tikai uz kristine@maminuklubs.lv! Gan jau ko izdomāsim kopīgiem spēkiem!

 

Bet nu gan pietiks pļāpāt, es vēlos daļai padarīt dienu gaišāku ar dāvaniņām!

 

Šajā reizē dāvanas būs īpašas. Kāpēc? Jo kā solīts, vēlamies apdāvināt topošās māmiņas, kuras aktīvi pie mums raksta blogus!

Tātad visas topošās māmiņas aicinām uz Māmiņu Kluba grupu nodarbību pēc izvēles 10 latu vērtībā!Uz nodarbībām aicinām:

- Ingu;

- suutibu;

- riisulauku;

- logo!

 

Meitenes, izvēlieties nodarbību un lauciņā "Piezīmes", rakstiet, ka tā jums ir bez maksas!

 

Dodamies tālāk!

6

Olchen jeb Olgai Elstei par kārdinošām receptēm dāvinām Iļģuciema maiznīcas konditorejas dāvanu karti 5 ls vērtībā.

 

Hanija jeb Baiba Krūmiņa un māmiņa Mārīte Reinicāne jeb nikea par saviem blogiem saņem Huggies mitrās salvetes.

Inese Viesture (inesev) saņem koka grabulīti no SIA "Lotes Toys".

Tāpat arī Inga Hartika (rolly) saņem balviņu no SIA “Lotes Toys”- koka rotaļlietiņu savam mazulim!

Māmiņu Kluba DVD pēc izvēles saņem:

- gerda jeb Gerda Liepiņa;

- lipstick jeb Kristīne Andersone;

- aniya jeb Anita Bērziņa- Vīksne.

 

 

No visiem fotoblogu iesūtītājiem mēneša laikā esam izlozējuši ielūgumu 2 personām uz šīs nedēļas izstādi "Ražots Latvijā 2010", kas notiks no 25. līdz 28.novembrim! Šo ielūgumu saņem mammurts jeb Kristīne Ansaberga!  Gaidām Tevi pēc ielūguma Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 26.novembra plkst.16:00!

 

Nu ko- varen plašs apdāvināmo pulks, vai ne?

 

 

Pēc dāvaniņām varat ierasties Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 4.janvārim darba dienās no plkst.10 līdz 17. Ja ir jebkādi jautājumi par balvu saņemšanu, rakstiet uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Kristīne, Māmiņu Kluba portāla redaktore

 

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

 

 

 

 

Paldies rudens izstādei „Ražots Latvijā 2010” par balvām!

23. Nov 2010, 22:40

Apsveicu aktīvistes😀 🌷

mamma27 mamma27 23. Nov 2010, 15:54

Apsveicu visas aktīvās. Laikam jau uz mani attiecas tas, ka mazais ir jau paaudzies un vairs nav tik aktuālas lietas, tāpēc sāku slinkot un nerakstu.

taschinka taschinka 23. Nov 2010, 13:51

Sveiciens jums visam!

23. Nov 2010, 13:24

😀 Prieks! Paldies!
Sveiciens pārējām mammām! 😉

saulux10 saulux10 23. Nov 2010, 12:59

malači meičiņas 😀