Dāvanu maisam gals nu ir vaļā!

Dāvanu maisam gals nu ir vaļā!

19. Sep 2012, 20:18 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nedēļa jau atkal cauri, un dāvanu maisam gals nu ir vaļā! Ieskaties, kas tajā iekšā šoreiz atrodams, kas zina, varbūt uz kādas dāvaniņas ieraudzīsi arī savu vārdu!

 

Ar ko sāksim? Ar pļāpāšanu!

 

Sarunas, sarunas, sarunas – kurai no mums gan nepatīk papļāpāt? Un ir taču tik daudz tēmu, par ko varam runāt, tieši tāpēc sakām lielu paldies Loveinitalia par dalību dienas sarunās un sarunu tēmu iesūtīšanu!

 

Loveinitalia, Tev dāvanā tiek burvīgais, sievišķīgais padomdevējs – Sieviešu Kluba DVD „Esi skaista ikdienā!”.

 

 

Pārējās, arī Jūs esat laipni aicinātas iesūtīt sarunu tēmas! Katrai taču ir kaut kas, ko viņa vēlas noskaidrot, izzināt. Tāpat jāsaka – katrai taču ir kāda tēma, kas patlaban ir saistošāka, interesantāka par citām! Droši iesūtiet tēmas un piedalieties arī pašās sarunās!

 

 

 

Laižam tālāk! Patlaban svētkiem aktuāla tēma, protams, ir dāvanas, tieši tāpēc esam priecīgas saņemt cita no citas kādu ieteikumu šajā jautājumā - vienalga vai tās būtu idejas attiecībā uz dāvanām, vai to iesaiņojumu. Un tieši tāpēc, vēlamies paslavēt Ievia, kura padalījās ar mums savās vērtīgajās idejās par Ziemassvētku dāvanām

 

Ievia, Tu dāvanā saņem izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatiņu "Piespraudes", kas zina, varbūt, ka atradīsi tajā vēl kādu ideju, ko realizēt kā svētku dāvaniņu kādam!

 

 Jauno rokdarbu grāmatu sēriju turpina Sanitas Nikitenko grāmatiņa “Piespraudes”, kurā autore piedāvā viegli izgatavojamas interesantas, netradicionālas un atraktīvas piespraudes. 

Zināms, ka tērpam glītu akcentu vienmēr piešķirs oriģināla piespraude. Realizējiet savas unikālās ieceres un pārliecinieties, ka ieguldītās pūles nav veltas! Jūsu meistardarbu noteikti pamanīs un novērtēs arī citi!

 

 

Meitenes, Jūs taču zināt, cik vērtīga ir personīgā pieredze. Tā ne tikai mums pašām daudz ko iemāca, bet tā var noderēt arī kādam citm - vienalga vai tās būtu pārdomas, vai reāli, dzīvē pielietojami ieteikumi, kas balstīti uz kādas personīgo pieredzi.

Tāpēc, priecājamies sveikt ar dāvaniņu Tevi, Princesemince! Paldies par rakstu, kurš tika apbērts ar komentāriem, jo, galu galā, jāatzīst,  - Jāsāk tiešām ir ar sevi, ja dzīvē vēlamies ko mainīt! 

 

Princesemince, Tev dāvanā biļetes uz Leļļu teātra izrādi Ziemas pasaka (16.12.2011. plkst.18.30)

 

 

Iesakām bērniem no 2 gadu vecuma


     Ar Margaritas Stārastes ilustrētajām pasakām uzaugušas vairākas paaudzes. Stāstījuma un zīmējuma vienotība mīļumā, cilvēka un dabas vienotība, senu motīvu un šodienas dzīves parādību vienotība – tas viss tik dziļi iespiežas mazā cilvēka atmiņā, ka to vairs nav iespējams aizmirst pat vecumā. Margaritas Stārastes pasakas ir kā tilts, uz kura satiekoties, mēs saprotamies gan ar saviem bērniem, gan vecākiem.

     Veidojot "Ziemas pasakas" scenāriju, centos nenodarīt pāri rakstnieces stāstījuma savdabībai, nemainot tajā vairāk, cik galēji nepieciešams tā pielāgošanai skatuves prasībām, un šķiet, ka tas man ir izdevies. Tāpat mākslinieks Jānis Jansons gandrīz nemainītus saglabāja personāžu tēlus lellēs un, veidojot dekorācijas, raudzījās, lai skatuves ietērps atbilstu Margaritas Stārastes "burtam un garam".

     Vēl "Ziemas pasaku" papildinājām ar Roberta Ūdra mūziku un dziesmām, kuru melodijas ir tikpat viegli uztveramas kā Margaritas Stārastes stāstījums un, šķiet, vēl ilgi paliks atmiņā kā "dungojamās dziesmiņas".

 

Sīkāk par izrādi TE!

 

 

Tekam tālāk!

 

Sandrulish, paldies Tev par ziemas reportāžu  ! Paldies, ka atgādināji, cik skaisti ir priecāties par tik vienkāršām, gaišām, sirdi sildošām lietām kā sniegs.. Pats galvenais - tādas lietas, tāpat kā to skaistumu, un pozitīvās emocijas, ko tās raisa, nevar nopirkt veikalā ne par kādu naudu!

 

Sandrulish, Tev dāvana no Johnsons Baby! 

 

 

Nu ko, vēl viena dāvaniņa mums ir padomā!

 

Un tā tiek - Maijbite!

Arī Tu šajā nedēļā esi bijusi starp aktīvistēm un godam nopelnījusi balviņu, bet pirms tam vēlamies īpaši pateikties par Tavu personīgo pieredzi saistībā ar krūts ēdināšanu!

 

Maijbite, Tev dāvaniņā tiek Zvaigznes ABC grāmatiņa "Naudas koks"! 

 

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

“Naudas koks” ir pirmais Julitas Varanauskienes romāns. Divi vienā, iespējams, tā varētu raksturot šo darbu, kuru var lasīt gan kā sieviešu romānu, gan kā rokasgrāmatu par personīgo finanšu pārvaldīšanu.

 

 

Mīļās! Dāvaniņu dalīšana šajā reizē nu ir galā, bet atcerēsimies,  - piedalīties, dalīties, būt kopā, izteikties.. Tas viss nemaz nav tik grūti. 


Lai Jums radoša gatavošanās svētkiem, un lai prieks par ikvienu dāvaniņu!


Kristīne

14. Dec 2011, 17:12

paldies 😀

14. Dec 2011, 15:37

mīļš paldies 😀

maijbite maijbite 14. Dec 2011, 15:26

Paldies Māmiņu klubam par jauko balviņu! 😉 Ceru, ka mana krūtsbarošanas pieredze, kā arī citu māmiņu pozitīvā pieredze palīdzēs citām māmiņām! 😀

Sveiciens arī pārējām aktīvistēm! 😀 🌷 🎉