Dāvanu dalīšana turpinās!

Dāvanu dalīšana turpinās!

19. Nov 2011, 13:22 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveikas, manas mīļās!

 

Jā, kā gribas ātrāk sagaidīt putnu čivināšanu, vai ne? Jāčivina pašām! :)

 

Bet nu, putnenītes, ķersimies pie dāvanu dalīšanas! Paskat, Ziemassvētki jau sen aiz kalniem, bet Māmiņu Klubā dāvanu dalīšana turpinās, kā jau ierasts!

 

Un tā, Fotoblogos, šoreiz lielu atzinību (ko parāda gan komentāri pie bloga, gan balsojums) ieguvis Ievas Ādamsones Fotoblogs „Tai namiņā aiz loga rūts”!

 

Redziet, meitenes, rokdarbus var iesūtīt ne tikai, lai piedalītos jaukos, mūsu rīkotos konkursiņos, bet arī, lai dalītos priekā par padarīto darbu ar citiem! Ieva, no sirds sveicam! Un varam pačukstēt, ka šobrīd tieši norisinās viens feins rokdarbu konkursiņš, kurā kā dalībniece Tu noteikti iederētos!

 

Dāvinām Ievai gardu tēju meitiņām!

 

Ar vairākiem rakstiņiem, un diskusiju, kur meklēja atbildes uz jautājumu, kāpēc bērniņam dilst zobi, šonedēļ mūs ir pārsteigusi portāla lietotāja EVB. Prieks sveikt arī Tevi aktīvo māmiņu pulciņā! Dāvinām evb Huggies mitrās salvetes.

Arī projekts Tava diena ik pa laikam tiek iekustināts, uzslavēsim kautrīgo, kluso, noslēpumaino Sarmīte21, kas mums ir atklājusi par sevi daudz ko jaunu!

Ceram, ka Tev Tava diena atnesa īpašas sajūtas, varbūt arī pati par sevi uzzināji ko jaunu! Aicinām arī citas izmantot Tavas dienas iespēju! Būt konkrētā dienā īpašam cilvēkam taču ir tik jauki! :) Apsveicam Sarmīti arī ar ielūgumu uz Māmiņu Kluba mākslas nodarbību, kur darināsim ziepes!

 

Sveiciens arī Grūtnieču sadaļas pārstāvei Logo, kas uzzināja, ka viņai meitiņa, un jaukā blogā padalījās šajā priecīgajā vēstī arī ar mums! Apsveicam, Logo! Paskat, jau 31.nedēļa, vairs jau tikšanās ar mazo māsiņu nav aiz kalniem, vai ne?! :)

 

1

Logo dāvinām Huggies Newborn autiņbiksītes.

 

Mūsu portāla rakstnieku ierindās aktivizējusies arī Princesemince, kas līdz šim pamatā mitinājās vien Sarunu sadaļā! Princesemince paguva gan dalīties ar mums Personīgajā pieredzē par to, kā bērns atvadījies no knupīša, gan par to, kā mazais aizmieg paša spēkiem gultiņā. Tāpat arī Princesemince lūdza atsaucību bezdarbnieka pabalsta jautājumā!

Pricesemince, lai viss iecerētais izdodas! Mīļās mammas, neklusēsim, ja arī mums ir, ko teikt, runāsim!

Dāvinām Princesemince par aktīvu darbību Dallmayr kafiju!

 

 

 

Patiess prieks ir noraudzīties Jūsos, kam ir spēkos gan savus mazuļus no visas sirds mīlēt un apčubināt, gan arī iesūtīt ko interesantu Māmiņu Klubam – mums! Prieks, ka aktīvo lietotāju rindas nevis plok, bet papildinās, prieks arī par to, ka ir aktīvās mammas, kas ar mums ir kopā diezgan bieži, un prieks par jaunpienācējām!

 

Meitenes, mēs taču esam sirdī visas jaunas un skaistas meitenes, vai ne? Un Jūs vēl šaubījāties?! :) Lai mums visām viss notiek, kā iecerēts!

 

Pozitīvas notis šīs dienas melodijai sūtu arī Jums!

Jūsu Kristīne

19. Jan 2011, 21:58

sveicu miilaas😘

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 19. Jan 2011, 18:55

Sarmīte kā tad tā?
Žēl,ka man nav liekas naudas nodarbībai ☹ Labprāt piedalītos 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 19. Jan 2011, 18:55

Sarmīte kā tad tā?
Žēl,ka man nav liekas naudas nodarbībai ☹ Labprāt piedalītos 😀

taschinka taschinka 19. Jan 2011, 17:47

Apsveicu jūs! 🌷

19. Jan 2011, 16:45

Interesantas dāvanas un malaces aktīvās mammas🌷

19. Jan 2011, 16:17

super davaninas malaci

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 19. Jan 2011, 16:05

oo jā kafija garšīga 😃

princesemince princesemince 19. Jan 2011, 16:04

mmm.... paldies 😀 tagad tik jādomā, kā pie tās kafijas tikt 😉 prieks padalīties ar info!
kā reizi, noderēs man šobrīd, aktīvi domājot, kā cīnīties pret robiem LV likumdošanā 😃

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 19. Jan 2011, 16:01

Sveicieni visiem.
🌷🌷🌷