Dāvanas vasarai prom bēgot

Dāvanas vasarai prom bēgot

15. Aug 2012, 10:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Augusts jau tikpat kā pusē, un gribas atskatīties uz promejošo vasaru ar smaidu - jo ir tik daudz kas izdarīts, tik daudz kas jauks pateikts. Ir pagūts atpūsties no ikdienas steigas, ir pagūts..

Nē, ko es te tagad gremdējos savās atmiņās? Es vienkārši gribu, lai jūtat - ir vērts tos skaistos mirkļus ietīt atmiņu kamolā!

Tāpēc arī jums šodien gribu pateikt paldies par dalīšanos savos piedzīvojumos, pārdzīvojumos, un jāsaka - arī atmiņās!

Un sākam šoreiz ar paldies Estesmammai, kas mums uzticējusi savus patiešām dziļos un nopietnos pārdzīvojumus, īsajā stāstā ar jautājumu - "Vai tev kādreiz ir palīdzējis psihologs?"

Mēs no visas sirds ceram un ticam, ka tev izdosies atrast palīdzīgu roku, un viss būs labi!

Turies, Estesmamma! Mums visām ir.. dēļ kā dzīvot!

Tev kā mazs prieciņš no mums lai tiek grāmatiņa "Krāsu spēle. Daba"

Svarīgs ir arī ikviens mirklis, kas ar mums un mūsu bērniem atgadās pirmo reizi. Tā noticis ir arī ar Minisirsninu, kuras meitiņas dzīvē pienācis tas brīdis... - došanās uz bērnudārzu.

Sveicam ar dārziņa gaitu uzsākšanu un lai veiksmīgs adaptācijas periods!

Minisirsnina, tev dāvinām grāmatiņu "Krāsu spēle. Putni, zvēri, kukaiņi."

Avon Baby kopj un lolo mazos no matu galiņiem līdz papēžiem!

Mišele Dagana, Avon produktu attīstības direktore, 2 bērnu māte: "Tava bērna āda atšķiras no tavējās, tā var ātri kļūt sausa. Tādēļ tai nepieciešama īpaša kopšana. Avon Babay produkti ir īpsāi piemēroti zīdaiņu jutīgajai ādai. To apstiprinājuši pediatri un dermatologi. Kā Avon Pētījumu un Attīstības centra speciāliste varu ieteikt Avon Baby produktus māmiņām visā pasaulē."

Avon Baby līnijā ietilpst: maigs šampūns, mitrinošs losjons, krēms pret izsitumiem, nomierinoša eļļa, dušas želeja - šampūns, salvetes un virkne jauku kopšanas piederumu!

 

Ambera, tu noteikti zini - Gaidāmās pārmaiņas un neziņa grūtniecības laikā rada sievietē gan nelielas bažas, gan arī tomēr  - liek viņai lidot!

Un tieši tāda tu izskaties - starojoša un gaisīga!

Paldies par to, ka tu ar mums savā gaišumā dalies!

Tev lai tiek AVON Baby krēms pret izsitumiem, kas noteikti noderēs gan lielajam dēlam, gan vēlāk arī mazajam bērniņam!

Ziniet, kad ir grūti? Ne tikai tad, ja sirsniņā ir kāda sāpe, bet arī priecīgos mirkļos reizēm var būt grūti. Un tas tāds patīkams grūtums - Iegraves gadījumā - grūti noturēt bērnus kāda kolosāla prieka priekšā! Darbošanās dabas sporta zālē! Vai arī tu tur esi ar bērnu jau bijusi? Aizej!

Iegrave, paldies tev liels par skaisto māmiņas - reportieres stāstu!

Tev dāvinām Hematogen batoniņu komplektu aktīvam dzīvesveidam!

Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme

 

Vēl vienu paldies sakām arī Ingai, kas regulāri papildina portāla saturu ar interesantiem stāstiem, šoreiz īpaši gribam uzsvērt pozitīvo stāstu ar nosaukumu "Krūts ēdināšanai sakām "atā - atā" "!

Inga, paldies liels!

Un tev lai tiek AVON Baby mazgāšanās līdzeklis:

Apsveicam un atgādinām, ka no 2012.gada 15.augusta līdz 15.septembrim laimētās balvas būs iespējams saņemt darba dienās no 12:00 līdz 18:00 Māmiņu Kluba telpās Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā pa labi, spiežot lejā pie durvīm pogu- Māmiņu Klubs/Sieviešu Klubs 2.stāvs.

Atcerēsimies to jaukāko, kas šajā vasarā ir noticis, un aizdomāsimies par lietām, kas mūs neatstāj vienaldzīgas!

Līdz nākošai reizei,

Kristīne