Dāvanas pašā marta sākumā

Dāvanas pašā marta sākumā

07. Mar 2012, 13:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Marts nu patiešām ir sācies, un atliek vien gaidīt, kad kokos parādīsies kāds zaļums, un kad pagājušā gadā ilgi gaidītais sniegs, pazudīs no zemes virsas, kā nebijis.

Bet, kamēr aiz logiem skats ir tāds, kāds tas ir, atkal ir daži jauki vārdi sakrājušies, ko vēlamies teikt Jums, mīļās, čaklās māmiņas!

Šoreiz paslavēsim Jūs neliela atgādinājuma formā! 

Sākam!

Nu ko, patīkami taču ir lasīt, kā aug bērni, kā attīstas, kas viņiem patīk. Un tieši tāpēc lielu paldies sakām, Bebriishi, tieši tev  - par to, ka ne tikai pastāstīji mums par Karlīnas mīļākajām nodarbēm , bet arī visādi citādi iesaisties portāla aktīvajā dzīvē. Nu kaut vai iesūtot jautājumus duelim ne tikai ar jautājumu, bet tam pievienotām, atbilstošām bildītēm!

Bebriishi, tev paldies un dāvanā ķer Zvaigznes ABC grāmatu "Bubulis un Bubulēns":

Bubulis un Bubulēns

Vairāk par grāmatu lasi TE!

 

Un citām gribam teikt - arī Jūs droši esiet aicinātas iesūtīt ne tikai jautājumus Māmiņu Kluba duelim ar visām bildēm, bet arī pastāstīt par to, ko kopā ar bērnu darāt, kā viņš aug, kā attīstas, kas viņam patīk un daudz ko vēl citu!

 

Laižam tālāk!

Viss, kas ar mums un mūsu bērniem notiek pirmo reizi, ir īpašs! Tā nu arī šoreiz uzzinājām par Sergeja pirmo Leļļu teātra apmeklējumu, ko atspoguļoja viņa māmiņa - Wife, kas, starp citu, ir iesūtījusi arī citus interesantus rakstiņus šajā nedēļā, tā ka - pa nedēļu var daudz ko pagūt ne tikai sadarīt, bet par saviem darbiņiem var pastāstīt arī mums!

Wife, tev paldies un dāvanā ķer Kinella suliņu savam puikam:

Balvas attēlam ir ilustratīva nozīme

 

 

Mīļās, arī Jūsu ģimenēs taču laiku pa laikam ir kāds notikums, ko varat saukt par PIRMO, tad nu pastāstiet mums par to. Vienalga, vai tas būtu prieks par pirmo mazuļa zobiņu, prieks par pirmajiem soļiem, vai sajūsma par pirmo akvaparka apmeklējumu! Pastāstīt var par pilnīgi jebko! Un atcerieties - Jūsu stāsts var iedvesmot!

 

Ziniet, kas ir jauki? Jauki ir darboties kopā ar saviem bērniem. Kopā līmēt, zīmēt, veidot kolāžas un dažādus citus mākslasdarbus, kas, protams, var noderēt arī kā interjera priekšmets. Turklāt - priekšmets būs ar savu, īpašu auru un nozīmi, jo tas būs bērna darbiņš. Un te nu jāpaslavē atkal Iegravi, kas pagūst ne tikai piedalīties dažādos Māmiņu Kluba rīkotos konkursos, bet arī pastāstīt mums par to, kā viņas ģimenē tiek gaidīts pavasaris!

Iegrave, paldies tev par to, ka esi tik aktīva!

Šoreiz dāvaniņā tev tiek Zvaigznes ABC grāmata "Lote un Mēnessakmens noslēpums":

Lote un Mēnessakmens noslēpums. Prāto un krāso!

Vairāk par grāmatu lasi TE!

 

Un arī jūs, mīļās, droši variet atsvaidzināt sadaļu "Attīstām mājās", pastāstot par to, ko kopā ar bērnu darāt mājās, parādot to visu bildēt un pie viena - iedvesmojot būt radošām arī citas māmiņas!

 

Bērniem, tāpat kā mums, vajag savu privāto telpu. Un ir jauki, ja telpa tik tiešām ir piemērota bērna vajadzībām, tā nu par bērnistabas pārvērtībām  mums pastāstīja Eduks. Viņa zina - galvenais ir ņemt vērā bērna vēlmes un vajadzības!

Eduks, paldies tev par atļauju ielūkoties dēla istabā!

Pie tevis lai ceļo mazs pārsteigums no Johnsons Baby!

 

Atkal jāsaka arī citām - pastāstiet arī Jūs, kā esat iekārtojušas savu bērnu istabiņas, padalieties - kas tika ņemts vērā tās iekārtojot, kādus interesantus interjera priekšmetus esiet veidojušas pašu rokām! 

Un nobeigumā kaut kas garšīgs! Kas šoreiz? Gardās tortillas Minniites izpildījumā! Ja vien esi sadomājusi beidzot izmēģināt pagatavot tortillas, skaties receptē un uz priekšu!

Minniite, paldies liels par kārdinošo recepti!

Pie tevis lai ceļo Friso biezputra, kas varētu noderēt mazajām kārumniecēm!

3

 

Jūs taču redzat, ka ir simtiem iespēju iekurināt Māmiņu Kluba portāla sienas, vai ne? Nu tad aiziet! Ķeriet iedvesmu un - gaidām stāstus!

Kristīne