Beidzot nenogulējām raidījumu!

Beidzot nenogulējām raidījumu!

20. Dec 2011, 18:23 mamma27 mamma27

Nu jau kādu laiku regulāri aizguļos un sākumu MK raidījumam nokavēju,bet šoreiz Adrians pamodināja mani laicīgi, tā ka varu izteikt savas domas par šīs nedēļas raidījumu.

 

Jau reklāma man piesaistīja uzmanību ar to ,ka redzēsim Huggies modes skati. Bet nu par visu pēc kārtas.

 

Kā jebkurai mammai, arī mani šajā ziemas laikā uztrauc vīrusi un saslimšanas, tāpēc ar interesi noskatījos visu par pneimokokiem. Uzzināju,ka tagad var vakcinēt bērnus,ja tas nav izdarīts un vakcīnu var veikt līdz pat piecu gadu vecumam. Šī informācija tiešām bija noderīga ,jo pirms tam nebiju neko īsti par šiem pneimakokiem dzirdējusi un par vakcīnu arī.

 

Nākamā lieta -modes skate. To cītīgi vēroju ne tikai es ,bet arī mans dēliņš. Jauki skatīties uz mazajiem bēbjiem ! Tikai nedaudz biju vīlusies,jo domāju,ka būs daudz vairāk bērniņu,kā arī ,ka mazie staigās pa tādu kā mēli,kā īsti modelīši. Bet laikam jau slimošanas laiks darīja savu.

 

Burvīgu ideju smēlos no superbēbītes māmiņas,par romantiskajām broksastīm. Vienkārši, ātri un gardi. Paldies! Vēl man ļoti patika ,ka Alise teica,par to romantiku- izstāstīt mēs bērnam diez vai varēsim ,kas ir romantika,bet ikdienā redzot ,mazie paši sapratīs un iemācīsies izrādīt mīlestību un romantiku,ja mēs vecāki tā darīsim. Jo bērni ir vecāku spogulis!

 

Man šķita ļoti noderīgi arī video matriāls par Sieviešu klubiņu. Lai arī man pašai šķiet,kurš tad vēl nezin,kad tāds ir! Tomēr pati sastopot daudzas jaunās māmiņas, un jautāju,vai viņas arī lasa SK, uz ko viņas diezgan izbrīnīti skatās un jautā,kas tas tāds! Domāju labs veids kā popularizēt Sieviešu klubu,jo katra māmiņa tak arī ir sieviete. Un protams superīga sajūta arī sevi ieraudzīt šajā sižetā.

 

Kopumā par šo raidījumu varu teikt -noZīmīga informācija un arī nedaudz izkaidējoša. Bija interesanti un nenožēloju,ka mazais mani tik agri piecēla.

 

Ar nepacietību gaidu nākamo raidījumu.

 

NOSKATIES 13.FEBRUĀRA RAIDĪJUMU ŠEIT!