Ar Māmiņu klubu kopā jau četrus gadus

Ar Māmiņu klubu kopā jau četrus gadus

08. Mar 2012, 11:30 mamma27 mamma27

Ar MK iepazinos  skatoties raidījumus televīzijā. Bet sēžot mājās dekrēta laikā, ložņājot pa internetu atradu arī mājas lapu, kas toreiz vēl bija diezgan neaktīva. Tad nu izlasīju, ka var pietiekties raidījumu filmēšanai grūtnieces. Pieteicos. Un jau pēc dažām nedēļām saņēmu zvanu ar uzaicinājumu piedalīties Lieldienu raidījumā uz punča krāsošanu.

Tāda nu bija mana pirmā tikšanās ar MK. Pirmās sajūtas bija superīgas. Visi bija laipni, atsaucīgi, šķita, ka jau veselu mūžību visus pazītu.

Pēc tam jau sāka parādīties vairāk informācijas mājas lapā un tiku ar vien biežāk aicināta uz filmēšanos nu jau ar Adrianu. Tas  man ļoti palīdzēja, jo nebija jāsēž mājās, četrās sienās, jo draudzenēm nevienai mazu bērnu nebija un līdz ar to kopīgu interešu bija maz.

Tā nu MK palīdzēja glābties no rutīnas. Te esmu iepazinusi daudz jaukas māmiņas, ieguvusi jaunas paziņas un domubiedrenes.

Ar MK man saistās jaukas atmiņas un pasākumi.

MK telpās var no sirds izspēlēties .....

......un atpūsties:)

Pozitīvas atmiņas ir palikušas par MK rīkotajiem pasākumiem- Skrienam par Latviju.

Kopā ar MK meitenēm esam apmeklējušas arī muzeju,kas ir palicis jaukās atmiņās:)

Kad Adrians paaugās, tad šķita, ka nu jau vairs MK nav tik saistošs, kaut arī ļoti negribēju šķirties. Skatoties rakstus un bildes par mazuļiem, tā vien gribējās pašai atkal to visu izjust un piedzīvot. Tā nu tagad man atkal gaidot otru mazuli viss ir aktuāls un atkal jūtos apritē arī Māmiņu klubā.

Prieks,ka jūs esat un radat sajūtu, ka katra no mums māmiņām ir īpaša!

 

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 9.kārta - Mēs un Māmiņu Klubs!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!