Aprīlis ir sācies! Un sākam to ar īstu apbalvošanas ceremoniju!

Aprīlis ir sācies! Un sākam to ar īstu apbalvošanas ceremoniju!

09. Feb 2012, 21:36 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Apbalvošana, tā man ir tāda kā iespēja Jums visām, savā veidā, pieskarties ar savu maģisko, galvenās fejas piešķirto nūjiņu. Tā man ir lieliska iespēja pateikt Jums paldies par to, ka Jūs esat, paldies par to, ka papildināt ne tikai manu darba lauku, bet arī manu interešu loku, jo tieši no Jums es no tiesas daudz ko varu mācīties. Un te es nerunāju tikai par tādām specifiskām lietām, kuras apgūst ar instrukciju palīdzību. Es te gribu pieminēt arī pozitīvo attieksmi pret dzīvi, nenogurstošo cīņas sparu, neatlaidību. To visu jauko un labo!

 

Nu ko, mīļās, sāksim!

 

Blogus rakstīt, tas ir ļoti pateicīgs veids, kā pastāstīt pasaulei tuvāk kaut ko par sevi, un tieši tāpēc, gaidām jau tagad nākošo Bebriishi blogu, kas šajā reizē ar mums dalījās iespaidos, pārdomās par to, kāpēc nu ir pilntiesīga lauku iedzīvotāja!

 

Bebriishi, Tavu izturību un dzīvesprieku, es noteikti arī reizi pa reizei aizņemšos! Tu esi malacis! Lai Jums laukos nudien interesanta dzīve! :) Dāvinām Tev un meitiņai grāmatiņu "Urdaviņa"!

 

 

Gadagrāmata bērniem "Urdaviņa" - vērtīga grāmata visai ģimenei, apkopoti un sakārtoti pa gadalaikiem visi latviešu svinamie svētki un godi. Plašs informācija par gadalaiku norisēm dabā un sadzīvē.Daudzveidīgs, tematiski izkārtots literārais un vizuālais materiāls.

 Grāmatu piedāvā izdevniecība "Annele"

 

Pirmsskolnieku mammas uz milzīgu diskusiju aicināja Taschinkas pārdomu stāsts par atgadījumu ar Maiklu bērnudārza teritorijā!

 

Būsim uzmanīgas ne tikai pašas, bet arī citus, ar ko mūsu bērni saskaras, rosināsim būt uzmanīgiem!

Paldies, Taschinka, par to, ka dalījies pieredzē un dāvinām Tev Venden minerālūdeņu komplektu.

 

Foto ir tikai ilustratīva nozīme

VENDEN dabīgais minerālūdens tiek iegūts Gaujas Nacionālajā parkā – vietā, kur kādreiz atradās pazīstamā ūdens dziednīca “Cīrulīši”. Šo premium klases minerālūdeni var lietot neierobežotā daudzumā, pateicoties zemai mineralizācijas pakāpei un optimālai minerālvielu kombinācijai.


Rakstītgaitas pie mums uzsākusi arī Lienjuks87, kas to sākusi darīt diezgan aktīvā veidā pārstāvot vairākas MK mājas lapas rubrikas!

 

Ieskats tavā sestdienas SPA, deva ierosmi arī citām palutināt sevi, un tāpat – tas ir arī lielisks atgādinājums par to, ka par sevi nu noteikti aizmirst nedrīkstam!

Paldies, Lienjuks87, un dāvinām Tev auto mazajam Mārtiņam!

EKO koka automašīna. Vieglais ar vienu logu un mucu. Izmantojams gan kustību attīstībai, gan skaitļu un formu apguvei. Paredzēts bērniem no 1 gada vecuma. Izgatavots no oša un bērza koka, apstrādāts ar ekoloģiski tīru linsēklu eļļu savienojumā ar Latvijas bišu vasku, detaļu stiprināšanai izmantota līme, kura atbilstoši ES standartiem ir atzīta par drošu izmantošanai bērnu rotaļlietās. Dabīgs produkts, ražots Latvijā, ražotājs SIA “Lotes Toys”. Produkts ir izgatavots no koka un, ņemot vērā koka faktūras un krāsas īpatnības, var atšķirties no fotogrāfijā redzamā parauga.

 

Bet māmiņas – reportieres šajā nedēļā ir sākušas aktīvi ziņot par Pavasara sagaidīšanu savā dzīvesvietā! Tieši sakarā ar šo, mūsu interesi piesaistīja interesantās, vēl mazliet ziemīgās pavasara bildes ar stārķiem, un kas ir to autors?

 

Nu ja – Sandrulish! Milzīgs paldies par to, ka atceries, ka ar interesantām lietām un redzēto ir jādalās! :) Dāvinām Tev kastaņetes no "Lotes Toys"!

Un kas tad mums vēl ir palicis?

Ak tā! Aktīvs cilvēks, ar oriģinalitātes piegaršu un interesi par tiešām daudz ko.

Nu ja, kurš gan cits, ja ne Rolly atkal ir pārstāvējusi vairākas rubrikas, nu kaut vai pastāstot par sava dēliņa pirmajām dziedāšanas iemaņām!

 

Paldies liels, Rolly, un dāvinām Tev gardumu grozu no Ābolīt's no 5 produktiem!

 

Attēlam ir ilustrējoša nozīme

Nu tad tā, mīļās, es gaidu arī no Jums, jā, jā, tieši no Jums – gan tām, kas tikai vēl aktīvi lasa, gan tām, kas vien uzsākušas savas rakstu gaitas portālā, gan arī visām, visām citām portāla iemītniecēm, aktīvu, interesantu dalību šeit! Dalīsimies!

 

Jo patiesākais ir tas prieks, ko varam dot un saņemt par velti, vienkārši viena otrai dodot. Un kāpēc gan lai liegtu sevi dalīties ar informāciju?!

 

Pēc balviņām varat ierasties no 11.aprīļa Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

 

Liels paldies Jums par to, ka esat!

Kristīne

 

Ar šiem  produktiem vairāk varēsiet iepazīties arī izstādes Ražots Baltijā 2011 laikā no 15. – 17. aprīlim Skonto hallē!

 

www.razotsbaltija.lv

mamma27 mamma27 06. Apr 2011, 19:08

🌷

06. Apr 2011, 11:22

Apsveicu aktīvām māmiņas🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Apr 2011, 11:20

Viena bēda- kārumi būs no nākamās nedēļas 😉

nosiguldas nosiguldas 06. Apr 2011, 11:11

🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Apr 2011, 09:57

Kārumus sagribejās 😉?

veesma veesma 06. Apr 2011, 09:50

🌷 🌷 🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 06. Apr 2011, 09:34

Apsveicu apsveicu visas 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷

06. Apr 2011, 09:30

🌷 🌷 🌷

taschinka taschinka 06. Apr 2011, 09:24

Vai,paldies! Sveiciens pārējām 😀 😉 🌷 👍