Apdāvināšana pēcsvētku nedēļā!

Apdāvināšana pēcsvētku nedēļā!

26. Feb 2012, 18:44 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Jūs domājat, Lieldienas jau aiz kalniem, bet par balvām MK ir aizmirsis?

Nekā nebij’, mīļās!

 

Mēs taču protam apdāvināšanos sarīkot, neskatoties ne uz ko, vai ne?

 

Nu tad arī sāksim!

 

Kā viena mamma rakstīja „cik jauki, ka beidzot raksta ne tikai par bērnu superskaistajiem sasniegumiem!”, un tā jau arī ir, jādalās ir ne tikai tanī visā skaistajā, bet arī savas ģimenes grūtākajos mirkļos, kas saistīti ar mūsu mazo dvēselīšu audzināšanu! Tieši tāpēc vēlamies sveikt ANIYA Tevi, kas padalījās ar mums interesantā stāstā par to, kā nu tagad dēliņš uzvedas! :)

 

Aicinām arī Jūs nebūt kautrīgas runāt par grūtībām, kas skar bērnu audzināšanu, vai kaut vai par brīžiem, kas prasa vairāk pacietības! :) Dāvinām aniyai Bērnu emocionālās audzināšanas DVD!

Bērnu veselība mums katrai ir no tiesas svarīga, tāpēc priecājamies, ja padalāties arī ar tēmām, kas saistās ar bērnu veselības veicināšanu! Te nu uz interesantu diskusiju par briļļu nēsāšanu bērniem ir aicinājusi ANDUXX.

 

Paldies, Anduxx! Un lai bērniem tiešām laba veselība! Vēlam izturību un dāvinām Sanosan bērnu kopjošo krēmu!

 

Nu bet kā lai nepieskaras Lieldienu tēmai, vai ne?

Tieši tāpēc, sveicam MAMMA27, un sakām Tev lielu paldies par to, ka padalījies ar mums savu svētku tradīcijās, stāstā par to, kā svin Lieldienas Jūsu ģimenē !

 

Mamma27, paldies! Un ceram, ka arī šīs Lieldienas bija iespaidiem bagātas un apdāvinām Tevi ar pārsteiguma balviņu no SEB bankas!

 

Ar vairākiem, interesantiem Personīgās pieredzes stāstiem, tajā skaitā stāstā par to, kā Artuss apgūst burtiņus un stāstā par to, kā Artuss mācas iemigt dienas laikā patstāvīgi, dalījās ar mums Rolly!

 

Rolly, paldies par to, ka dalies iespaidos un dāvinām Tev Zvaigzne ABC grāmatu "Gaisīgās pērlīšu rotas"!

Un cik patīkami ir lasīt topošo māmiņu piedzīvojums, jo grūtniecība, lai arī katrai no mums tā ir citādāka, ir tas īpašākais laiks mūsu dzīvē. Tieši tāpēc, BZENKA, paldies Tev par to, ka dalies savās sajūtās ar mums!

 

Dāvinām Tev, bzenka,  Huggies Newborn autiņbiksītes!

1

 

Nu, mīļās, laiks sākt jaunu nedēļu – lai arī ir jau nedēļas vidus!  Gaidu jaunus Jūsu stāstus, piedzīvojumus, kaut ko interesantu par gaidību laiku, kaut ko interesantu par Jūsu jau skolas gaitās esošiem bērniem, kaut ko par bērndārznieku gaitām, tāpat arī par jaundzimušajiem, trauslajiem mīļumiņiem! Padalieties ar Mani, padalieties ar mums!

Paldies iepriekš,

 

Kristīne

 

Pēc dāvaniņām kā ierasts gaidām mēneša laikā- līdz 29.maijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

veesma veesma 29. Apr 2011, 10:01

🌷 🌷 🌷

veesma veesma 29. Apr 2011, 10:01

🌷 🌷 🌷

saulux10 saulux10 29. Apr 2011, 09:47

sveicu meitenes 😀

taschinka taschinka 29. Apr 2011, 09:45

🌷 🌷 🌷 🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 29. Apr 2011, 08:38

Apsveicu 🌷 🌷 🌷