Aktīvistes, nāciet pēc balviņām!

Aktīvistes, nāciet pēc balviņām!

11. Jan 2012, 12:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu ko, atkal nedēļa ir paskrējusi vēja spārniem, un kas tikai šajā nedēļā nav noticis, vai ne? Katrai mums dzīvē tiek daudz un dažādi notikumi priekšā likti, lai mēs apstātos, padomātu, varbūt reizēm paraudātu, vai tieši otrādi - priecātos.

 

Un katrs pārdzīvojums, katrs piedzīvojums - tā ir mūsu pieredze. Un Māmiņu Klubs ir tā vieta, kas allaž atvērta ikvienam notikumam Jūsu dzīvē!

 

Tieši tāpēc, apskatīsim, kas nedēļas laikā noticis!

 

Gucci123 iesūtīja interesantu stāstu no paziņu pieredzes. Par ko bija stāsts? Par to, ka reizēm vecāki vēlas kāda konkrēta dzimuma bērniņu, un tēma kā tāda ļāva mums visām izveidot interesantu diskusiju!

 

Gucci123, paldies Tev! Tavs stāsts ir lielisks pierādījums tam, ka arī paziņu pieredzē dalīties ir vērtīgi, tā, tāpat kā pašu vai draugu pieredze, liek mums aizdomāties par kaut ko, kam reizēm nepievēršam uzmanību, vai, gluži otrādi - pievēršam pastiprinātu nozīmi!

Tev dāvaniņā tiek dāvaniņa no Johnson's Baby!

 

 

Aizdomāties par bērnu drošību, kā arī par to, ka par saviem bērniem pašām jāuzņemas atbildība, lika Minniites iesūtītais stāsts, jāsaka - paldies Dievam, ar laimīgām beigām. Stāsts par to, kā kāds puisēns, pateicoties Minniites uzņēmībai atrada savu māmiņu, pēc tam, kad kādu laiciņu bija klīdis pa mazpilsētas ielām. Stāstu lasi ŠEIT!

Minniite, mēs esam priecīgas, ka mūsu vidū atrodas tik atsaucīgas un izpalīdzīgas māmiņas kā TU! Aicinām arī citas - nepaiet garām situācijām, kurās prātojam - apstāties, vai iet tālāk?!

Pie Tevis aizceļo - 

Krēms pret ādas strijām grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā


Maria Maternity krēms pret ādas strijām grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā. Krēms pasargā pastiprināti noslogotu ādu no sausuma un kairinājuma. Krēma sastāvā esošie A un E vitamīni, provitamīns B5, rīcineļļa, saulespuķu sēklu eļļa, avokado un mandeļu eļļa, vīnogu kauliņu eļļa efektīvi novērš striju veidošanos, baro ādu, padara to īpaši elastīgu un tvirtu.

 

 

Interesantus, uz diskusiju rosinošus, atšķirīgus stāstiņus iesūtīja arī Mastariga. Viens no tiem bija māmiņas secinājums, ka lai dzimtu bērni, vajag krietnus vīrus, savukārt, otrs bija pozitīvisma pilnais stāstiņš "Saime sākas ar trīs"!

Mastariga, paldies par interesantajiem stāstiem! Gaidām ar nepacietību nākamos!

Kā balviņa Tev tiek Zvaigznes ABC grāmata "Naudas koks":

Naudas koks

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

 

 

Bet pavisam nopietnu un mūsu valstij, tāpat arī Māmiņu Klubam aktuālu tēmu aizskāra Rolly, kas iesūtīja savu stāstu par TV raidījumā "Sastrēgumstunda" dzirdēto. Viņai, tāpat kā daudzām mums, nav vienalga, kāda ir dzimstība mūsu valstī.

Rolly, paldies Tev par pārdomām, māmiņu uzvedināšanu uz diskusiju un 

Par dāvaniņu Tev esam izvēlējušies Zvaigznes ABC grāmatu "Man patīk gultiņā"

Vairāk par grāmatiņu lasi šeit!

 

 

Nu ko, meitenes, šajā reizē tas arī viss! Bet, kā jau esat pamanījušas, Māmiņu Klubā nekad nav garlaicīgi, un patlaban te ir neskaitāmi konkursi, kuriem pa vidu saulītē gozējas 2 skaisti, lieli projekti! Viens no tiem - "Herkuless" graudaugu lielais māmiņu recepšu konkurss!", otrs - Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs! 

 

Esiet aktīvas, piedalieties ne tikai konkursos, bet dalieties arī vienkāršās pārdomās par redzēto, dzirdēto! Ir tik daudz rubriku, kuru ietvaros Jūs varat izteikties sev tīkamākajā formā! Izmantojiet to!

 

Kā ierasts gaidīsim pēc balvām Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9:30 līdz 17:00 līdz 10.februārim!

 

Uz tikšanos pēc nedēļas,

Kristīne

11. Jan 2012, 19:13

apsveicu, māmiņas 😀

gucci123 gucci123 11. Jan 2012, 16:55

Mīļš paldies par pārsteigumu un sveiciens citām aktīvistēm😀

maijbite maijbite 11. Jan 2012, 13:44

Sveiciens aktīvistēm! 😀 Malaces!! 🌷 🌷 🌷 🎉

11. Jan 2012, 13:31

Apsveicu māmiņas! 🎉