Aktīvistes, aktīvistes, ak, ko gan darītu bez Jums mēs?!

Aktīvistes, aktīvistes, ak, ko gan darītu bez Jums mēs?!

29. Apr 2012, 09:42 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nekāda dzejniece no manis laikam nesanāks, atskaņu nebija, bet tas štrunts, jo Jūs jau visas tāpat sapratāt, uz ko es te tēmēju, vai ne?

 

Laiks dāvanām!!!

 

Šoreiz sāksim no otra gala, precīzāk – no Klubiņu gala!

 

Un tā, atkal milzīgs prieks man ir šajā sarakstā iekļaut patiešām aktīvo māmiņu/topošo māmiņu ROLLY! Veiksmīgi viņa pagūst pārstāvēt gan savu Pirmsskolnieku klubiņu, gan Topošo Māmiņu Klubu, kuros allaž ir, par ko padiskutēt, un vienmēr atrodas kāda tēma, ko pārcilāt! Malacis, Rolly! Dāvinām Tev Linola Dusch and Wasch maigo mazgāšanas līdzekli!

 

Otra jaunā dāma, šajā nedēļā, par ko mums visām milzīgs prieks, ir ULULA, kas pārstāv Jaundzimušo Klubiņu ar tiešām aktīvām darbībām! Ai, cik patiesībā ir grūti būt māmiņai, kad vēl pa vidam visu ko ir jāpaveic, vai ne? Bet Tavu cīņassparu mēs varam visas apbrīnot, jo Tu paspēj ne tikai būt mamma, bet arī būt aktīva sava kluba saimniece!

 

Paldies, Ulula! Dāvinām Tev Zvaigzne ABC grāmatu "Mūmamma un slīdkalniņš"!

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Jauna tikšanās ar sirsnīgo Mūmammu un viņas draudzeni Vārnu, ko latviešu mazie lasītāji jau iepazinuši no grāmatas “Mūmammas pavasara tīrīšana”. Asprātīga, krāsaina grāmata mazajiem lasītājiem ar neparasti interesantām oriģinālajām ilustrācijām.
Izlasiet savam mazulim priekšā tikai šīs dažas rindas no Mūmammas un Vārnas sarunas, un iespējams, tā kļūs par vienu no jūsu mīļākajām grāmatām.
– Nē! – Vārna izsaucās.
– Kas par NĒ?! – iebilda Mūmamma.
 Mūmamma, tu esi govs!
 Bet slīdkalniņš ir nolikts govju ganībās! To taču tu, Vārna, nenoliegsi? – Mūmamma sacīja.

 

Runājot par saimniecītēm, šoreiz tas arī viss, bet gribu uzsvērt vienu tiešām aktīvu māmiņu, kas paspēj iekļauties kā dalībniece ne tikai portālā kā tādā, bet arī vairākos klubiņos ar saviem rakstiņiem!

 

Uzminiet nu, kura tā ir?!

 

VAIRINNA! Tu tiešām esi malacis, un mums prieks, ka esi aktīvi iesaistījusies portāla satura veidošanā! Mazs putniņš mums ir pačukstējis, ka drīzumā Tev būs visas tās iespējas tikt pašai pakaļ balviņai! :) Paldies Tev par aktivitāti un dāvinām Tev ielūgumu uz 15.jūlija Imantas Babītes jubilejas humoršovu Talsu estrādē plkst.19:00!

 

Gaidīsim Tevi pēc biļetēm uz Vīlandes ielu 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 15.jūlija plkst.16:30!

 

Tā, laižam tālāk!

 

Ne tikai patīkama ir pieredze, tāpēc aicinām vienmēr dalīties arī ne tik patīkamajos dzīves brīžos. Tā šoreiz mums aizdomāties par ārstu ētiku lika arī LIVE rakstiņš.

 

Live, paldies par viedokļa paušanu! Un iesakām to pašu darīt arī citām mammām! Ticiet, visas esam pelnījušas līdzvērtīgu attieksmi no ārstu puses, tieši tāpat kā mūsu bērni, kas mums ir pats svarīgākais dārgums dzīvē. Dāvinām Live Essex Salva ziedi ādas kopšanai.

 

Šoreiz iemetām savu vērīgo aci arī blogu sadaļā, kurai papildinājuma rakstus gaidām allaž. Kā jau zināt, tur ir tā vieta, kur rakstīt visu, kas uz sirds.

 

Un patīkami bija lasīt tiešām pozitivitātes pilnu blogu, ko mums dāvāja NIKEA. Blogā galvenā apspriedes tēma bija: bērni ar nelielu vecuma starpību.

 

Šis blogs ir vēl viens pierādījums tam vecajam teicienam – ja grib, var tikt galā ar visu, un tajā visā vēl atrast milzum daudz prieka! Paldies, Nikea, dāvinām Tev Zvaigzne ABC grāmatu "Lellīte Lollīte"!

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Manu lellīti
Sauc Lolīti.
Viņas actiņas
Zilas, spīdošas.
Lolīte labiņa,
Klausa uz vārdiņa.

Tā sākas Raiņa populārais dzejolis "Lolīte", ar kuru izaugušas vairākas paaudzes. Izdevumā ir četri dzejolīši par lellīti Lolīti.
Grāmata sagatavota pēc 1950. gada izdevuma, ilustrējusi Margarita Stāraste.

 

Un vēl – mēs allaž priecājamies par jaunām sejām savās aprindās, tāpēc nevaru neuzsvērt, šajā sakarā MEITIETE iesūtīto personīgo pieredzi, kas tika apbērta ar komentāriem!

 

Par to, ko „atbildēt svešām tantēm”, lasiet sīkāk šeit!

 

Meitiete, ceram arī turpmāk uz tavu aktīvo līdzdalību! Paldies par dalīšanos iespaidos un dāvinām Tev Listerine mutes skalojamo līdzekli!

 

Un ir noticis neticamais – dāvanu dalīšana nu ir galā, mīļās!

 

Bet nebēdājiet, Jums ikvienai ir dota iespēja atrasties šajā sarakstiņā nākošajā reizē! Esiet centīgas, aktīvas, un neaizmirstiet arī atrast laiku, galu galā sev, ģimenei un vasaras baudīšanai!

 

Lai Jums saulaina diena!

 

Pēc šīm dāvanām gaidīsim Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 5.augustam darba dienās no 10:00 līdz 16:30! Ja ir jautājumi par balvu saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Kristīne

06. Jul 2011, 14:43

Apsveicu, malači!!! 😉

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 06. Jul 2011, 14:00

Apsveicu 🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Jul 2011, 12:18

Man patīk jūs pārsteigt 😀

veesma veesma 06. Jul 2011, 10:40

Sveicieni visām! 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷

mamma27 mamma27 06. Jul 2011, 07:49

🌷