Aktīvās portāla dalībnieces, sarosieties!

Aktīvās portāla dalībnieces, sarosieties!

05. Apr 2012, 13:41 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Vispār jau gribas vispirms ar Jums sasveicināties, kā pieklājas! Nu sveikas, meitenes (visas esam meitenes un nav, ko strīdēties pretim!), šajā karstajā laikā, kad šķiet, ka ikviena radība uz zemes gaida kaut vienu lietuslāsi..

 

Jūs arī gaidāt?

 

Bet, kamēr Jūs par to domājat, es Jums sniegšu pretim pavisam ko citu! Dāvaniņas!

 

Jūs esat redzējušas DĪVAINU SAULI? Nē? Tad man Jums jāatgādina, ka WIFE ir redzējusi!

 

Mistika ir iespējama ikvienā pasaules malā, tāpēc, ja esat kaut kā interesanta liecinieces, droši padalieties arī ar mums!

Paldies, Wife, un dāvinām Tev dāvaniņu no Johnson’s Baby, kas lieti noderēs šajās karstajās dienās!

 

Tāpat vienmēr aicinām rakstīt par to, kas notiek ap Jums jeb drīzāk jāsaka – pastāstīt savu viedokli par to, ko esat redzējušas, vai kāda notikuma liecinieces esat bijušas. Un te nu gribas uzsvērt WILDBERRY, kas pastāstīja mums par to, ka „Dažiem bērniem vienkārši nav kauna!”.

Ir svarīgi nepalikt malā klusējot, jo savu viedokli paust ir atļauts ikvienam, tāpēc paldies Tev, Wildberry un dāvinām Tev Huggies mitrās salvetes, lai vasaras baudīšana būtu arvien jaukāka!

 

Jūs taču zināt, ka mūsu portālā rubriku ir tiešām nežēlīgi daudz, aktīvistes arī šeit ir tiešām daudz, un katru gribas kaut kā iepriecināt, apdāvināt kaut ar nieku, bet dažas rubrikas tomēr prasās pēc kāda aktīvā izcelšanas. Šoreiz runa būs par iepazīšanās blogiem, kuros lūdzām Jūs iepazīstināt citus portāla lietotājus ar savām atvasītēm!

 

PREVICE, liels paldies Tev par iepazīšanās blogu, kurā iepazīstināji Mūs ar savu dēliņu Markusu un dāvinām Tev Sanosan ādas kopšanas līdzekli! Aicinām arī citas droši turpināt iepazīstināt mūs ar saviem bērniņiem!

Bet nu, skatāmies, kas notiek Māmiņu Kluba klubos!

 

Ar pavisam īsiem vārdiem gribu noteikti uzsvērt, ka klubus uzturēt portālā varam palīdzēt mēs ikviena ar savu dalību tajos, tas, ka klubi pastāv, nenozīmē, ka tajos jādarbojas tikai to saimniecītēm, mīļās!

 

Un tad nu sākam ar apbalvošanu klubu saimnieču rindās!

 

Patiešām iepriecinoša ir JOLIS aktīvā darbība savā – Bērnu ballīšu klubiņā! Meitenes, aicinām arī Jūs izteikt idejas/pieredzi sakarā ar bērnu ballīšu rīkošanu, norisi, organizēšanu, un tāpat, aicinām arī nebūt kūtrām uz rakstu komentēšanu! Dāvinām Jolim Zvaigzne ABC grāmatu Spoku mednieks!

lasi vairāk par grāmatu šeit!

 

Šī grāmata - sērijas pēdējā grāmata - ir turpinājums angļu rakstnieces vēstījumam par zēnu Toraku un viņa draugiem, cilts brāļiem. Viņiem jādodas nezināmā, grūtā ceļā, lai pēdējā, izšķirošā kaujā stātos pretim tumsas spēkiem. Bīstami un nepārvarami ir šķēršļi, rūgti un smagi -- zaudējumi, toties gaviļaina -- sūri grūti pelnītā uzvara. Tāpēc ka draudzība, uzticība un pašaizliedzība ir stiprāka par visu un spēj pat neiespējamo.

 

Laižam tālāk!

 

Savos abos klubos vēl aizvien aktīvi darbojas arī ROLLY, kas pagūst ne tikai Topošo Māmiņu Klubu papildināt ar interesantiem stāstiem iz dzīves, bet arī Pirmsskolnieku klubiņš ar viņas idejām plaukst un zeļ! Rolly dāvinām dāvaniņu no Philips Avent, kas noteikti noderēs gaidāmajam bēbītim!

 

Atkal laižam tālāk!

 

Un te noteikti gribas uzsvērt arī MAMMA27, kas interesantas ceļojumu piezīmes, papildinot ar daudz jaukām bildēm iesūta portālam, lai Ceļojumu Klubiņā būtu, kur ieskatīties! Tiešām patīkami, ka kāds izmanto brīvo laiku lietderīgi – kopā ar ģimeni apceļojot interesantas vietas Latvijā! Ja Jūs arī dodaties kādā ekskursijā, pārgājienā, Jūs arī droši varat Ceļojumu Klubiņu papildināt ar kādu savu rakstiņu!

 

Dāvinām mamma27 grāmatu "Naudas koks"! Tā noteikti būs jauka lasāmviela nākamajā ceļojumā pa Latviju!

 

Nu pasakiet vēl, ka nav feini būt aktīvām, ko?!

 

Mīļās, šoreiz es ne tikai gribu pateikt paldies dāvanu formātā, bet uzsvērt, ka arī citi klubiņi darbojas, kur gan saimniecītes, gan to pārstāves varētu vēl un vēl vairāk rosīties. Gribas pateikt paldies ikvienam, kas portālu padara interesantāku, kaut vai ar kādu komentāru, viedokli. Bet īpašs prieks ir par to, ka portālā darbojas aktīvi arī vairākas māmiņas, kas diemžēl nedzīvo Latvijā. Arī viņa ar savu aktivitāti, pavisam noteikti, ir pelnījušas saņemt kādu balviņu, lai arī fiziski tas nav iespējams, meitenes, ziniet, arī Jūsu darbība portālā ir pamanīta, novērtēta! Malači, tā turēt!

 

Visām, visām, paldies, un jāsaka –

 

Uz tikšanos atkal pēc laiciņa :)

Kristīne

Pēc šīs nedēļas balviņām gaidīšu līdz 9.jūlijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

mamma27 mamma27 09. Jun 2011, 14:30

Nu paldies un sveiciens pārējām😀 Grāmatiņa noteikti noderēs.

previce previce 09. Jun 2011, 14:11

Paldies!!! 😀

veesma veesma 09. Jun 2011, 13:34

Apsveicu! 🌷 🌷 🌷

09. Jun 2011, 08:29

Liels paldies! Grāmatas mums patīk 😉
Apsveicu pārējās aktīvās mammas!
Patiešām aktīvai būt nemaz nav tik grūti!!!

09. Jun 2011, 01:26

Apsveicu malači🌷