20 latu naudas balva un citas noderīgas veltes aktīvajām Māmiņu Kluba māmiņām

20 latu naudas balva un citas noderīgas veltes aktīvajām Māmiņu Kluba māmiņām

02. Jul 2012, 16:01 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

No vienas otrdienas līdz nākamajai ir tieši 7 dienas, kuru laikā aicinām ikvienu Māmiņu Kluba biedru iesūtīt savas pārdomas, dalīšanos pieredzē, ierosinājumu diskusijām vai vienkārši laba vēlējumus citām māmiņām! Kāpēc? Jo šādā veidā mēs ne tikai viens otru iepazīstam labāk, bet tā ir lieliska iespēja tikt pie jaukām balvām no Māmiņu kluba un atbalstītājiem!

 

Sācies ir rudens un Māmiņu Kluba redakcija mudina ikvienu māmiņu un varbūt arī tēti iesaistīties portāla veidošanā, padaloties ar interesantiem stāstiem, uzdodot jautājumus, ierosinot tēmas, jo tikai šādi, veidojot atgriezenisko saikni, mēs uzturēsim Māmiņu klubu atraktīvu un informējošu par tieši Tev aktuālām tēmām! Ja ir kas iesakāms, raksti to šeit!

 

Šajā otrdienā, kad pagājis atkal mēnesis, vēlamies dāvināt ne tikai taustāmas balvas, bet arī 20 latu honorāru kādai aktīvai klubiņu saimniecei, bet par visu pēc kārtas!

 

Superbēbja māmiņa alisiic,kas izpelnījās visvairāk komentāru, saņem Sanosan bērna ādiņas kopjošo eļļiņu. Sveicam ar dāvaniņu un jaunajiem panākumiem!

Dodamies tālāk.. mincis1508  pastāstīja interesantu veidu, kā apgūt krāsiņas! Par to dāvinām Tev Māmiņu Kluba Bērnu emocionālās audzināšanas DVD!

Ielūkosimies fotoblogu sadaļā! Ar  vairākām receptēm šajā sadaļā iepriekšējā nedēļā padalījusies svetina! Paldies par ieteikumiem un dāvinām Tev Essex krēmu!

 

princesemince par aktīvu komentēšanu un darbošanos gan portālā, gan Sarunās saņem Sanosan Pure and Sensitive krēmu!

 

Bet LIELO balvu- 20 latu naudas honorāru godam nopelnījusi ulula- Jaundzimušo bēbīšu klubiņa saimniece! Ulula, gaidīsim Tavu personas kodu un konta numuru uz kristine@maminuklubs.lv!

 

 

Kā ierasts, gaidīsim dalīšanos pieredzē, Tavas pārdomas, fotogrāfijas vai vienkāršus stāstus par ikdienu šeit!

 

Kristīne

 

Gaidīsim pēc balvām līdz 20.oktobrim Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 10 līdz 17! Ja ir jautājumi par balvu saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

13. Sep 2011, 23:03

Apsveicu , māmiņas ! Prieks lasīt interesantos rakstus 😉 🌷

mamma27 mamma27 13. Sep 2011, 17:15

🌷

maijbite maijbite 13. Sep 2011, 17:00

Sveiciens visām balvu saņēmējām! 🌷 🌷 🌷

saulux10 saulux10 13. Sep 2011, 13:57

sveiciens foršajām māmiņām 😉

princesemince princesemince 13. Sep 2011, 13:26

opaļā, kā saka mans mazais! sāk man krāties balviņas - gandrīz vai būs jāsteidz mērot ceļš uz Rīgu tās izņemt 😀
paldies 😀

13. Sep 2011, 13:17

paldies un parejam 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷

13. Sep 2011, 12:41

Sveicieni visām čaklītēm un aktīvistēm! Forši, ka jūs esat un forši, ka Māmiņu klubs ir tik krāsains! 🌷 🎉 🌷