03.03.2013. TV raidījums: riska grūtniecība, nakts enurēze, bērna raudāšana

04. Mar 2013, 09:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Skaties 3.marta raidījuma atkārtojumu! Par ko runājām šajā raidījumā?

Riska grūtniecība

Sapni par to, ka kādu dienu es varēšu kļūt par māmiņu, piedzīvo daudzas sievietes, taču ne visām no mums grūtniecība var noritēt viegli, bez sarežģījumiem – ja ir kādas pazīmēs par to, ka mazulītis vai grūtniecība ir apdraudēta, mēs tiekam pieskaitītas riska grūtnieču sarakstam.

Atbalsts nakts enurēzes laikā- www.bernuenureze.lv

Bērnu slapināšana gultiņā daudzas māiņas un tētus var nopietni satraukt, jo prieks par to, ka mazais ir apguvis podiņmācību ir neizsakāmi liels, tas nozīmē, ka bērns kļūst patstāvīgāks, taču nakts enurēze liek justies kā sperot soli atpakaļ, jo ir jāatgriežas pie autiņbiksītēm.

Lai palīdzētu rast atbildes un ieviestu skaidrību par to, kas īsit ir bērnu enurēze un ar ko mums var nākties saskarties, esam izveidojuši īpašu interneta vietni bernuenureze.lv.

Slikto mammu klubs: kā nomierināt mazulīti

Mēs – māmiņas spējam izturēt daudz, mums ir dots spēks iznēsāt mazulīti deviņu mēnešu garumā, laist viņu pasaulē, naktīs maz gulēt un visu laiku būt modrām par to, lai ar mazo viss būtu labi. Taču ir brīži, kad arī mēs vairs nespējam izturēt, bērns raud un mēs nezinām, ko darīt, domas, ka esmu slikta mamma, neatkāpjas.