Zobu nākšana,smagi bērnam un mammai

Zobu nākšana,smagi bērnam un mammai

22. Oct 2014, 13:03 kristine.K. kristine.K.

Sveikas mamiņas,škiet man jau bus pagajuši 3 mēneši kopš neesmu naktis gulejusi,jo viss sakaas kad deliņš (9men.)saka naktis slikti gulet,tad pa karstu,tad sosits pazudis,tad liela knosišanas,bet nu ir pienacis nakamais etapts-ZOBI,jo vakar sakas nakti,kad dēliņam uzkapa uz 38 temp.un sonakt ari tas pats atkartojas,bijam pie arsta berns vesels viss kartiba,BET pie vainas ka temp,zobu nākšana,kautgan vel nekas nerēgojas ir redzams,ka bernam gruti naks zobi un vairaki reizē:(Nekad nebiju iedomajusies,ka zobu nākšana var būt tik mokoša gan mazam gan man,jo naktis jaceļas jamera temp.jadod svecite.Ta es ar dēliņu mokāmies ar zobiem jo redz man iekaisis gudribnieks,bet dēliņam vel viss priekša,kad līdiis pirmie.KĀ JŪS MAMMAS UN MAZIE PĀRDZIVOJĀT ŠO PERIODU???

Liene Krúza Liene Krúza 22. Oct 2014, 20:48

es normali neesmu gulejusi vairak ka 3menesi😃 ir iznemums dazas dienas. mms pirmais obins kaitina jau sen.6menesu vecuma pamaniju,ka leja sana ir satucis,sarkans-tatad zobins perinas. Bet nu jau bus 8menesi,un tur tas zobins ta ari vel perinas. uznak reizes,kad vairakas dienas turas t,tad vairakas dienas caureja. ms tik to noliekam uz zobinu,

22. Oct 2014, 18:08 anibau

sveika,mums paldies dievam nav celusies vairak pa 38 temp,udeni pumpe ļoti daudz tieši naktiis kad pieceļas,iesnu mums ari nav tas ir labi,jo katru dienu skatos lai deguns nebutu pilns ar dargumiem.Jā pagaidam man tiesam jasamierinas,ar to ka sacies jauns periods,.japalidz deliņam mazinat stresu,ceru ka pa šiim dienam ari paradisies pirmie.

22. Oct 2014, 18:08

Uzklikšķini uz mana profila, un tur arī būs tēma par zobiem.

22. Oct 2014, 17:16 Bruņurupuce

sveika,man atkal puikam nepatik blakus gulet,nolieku domaju varbut atrak iemigs,bet neka negrib mamai blakus aizmigt,ta nu ielieku sveciti un mazais atri iemieg.Tik tas temp.gan trauce bernam čučet,jo smagi elpo un murgo ari pa miedziņam.😕

22. Oct 2014, 16:59 nikija2013

ja par tam krellitem ilgi domaju,vai tiesam vinjas kka palidz zobu naksanas laika,bet kur garantija ka tiesam istaas dzintara krellites iegadasos,dzivoju laukos,tatad bus jamekle kada lielpilseta..