Zivju eļļa bērnu un pieaugušo veselībai

Zivju eļļa bērnu un pieaugušo veselībai

19. Dec 2013, 11:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Atceros, ka manā bērnībā bija kāda raidludziņa par bērniem kara laikā, tajā tika rādīts, ka viņiem bija jādzer zivju eļļa. Man pašai gan neviens nelika dzert zivju eļļu un arī neatceros, ka citi bērni būtu to dzēruši. Laikam tajā brīdī bija modē citas lietas, ar ko stiprināt imunitāti.

Tad, kad Māmiņu klubā varēja pieteikties testēt Jonax zivju elļu un nebija konkrētas norādes, ka jābūt grūtniecei vai jāiekļaujas kādā noteiktā vecuma grupā, uzreiz iedomājos ar sevi, ka varbūt tā ir zīme, ka man beidzot vajag pamēģināt dzert zivju eļļu. Un jāsaka, ka šoreiz tāda doma bija bijusi lielākajai daļai mammu, kuras pieteicās zivju eļļas testam. Viņas, tāpat kā es, bija zivju eļļu devušas bērniem agrāk un, par to, cik tā ir laba, nebija šaubu, bet pašas, dažādu iemeslu dēļ, nebija zivju eļļu dzērušas.

Jāsaka, ka secinājumi bija pārsteidzoši līdzīgi. Visas mammas atzina, ka bērni zivju eļļu dzer daudz labprātāk (un bez viebšanās), nekā viņas. Bērniem šo produktu iedzert nesagādā nekādas grūtības, kamēr mammas meklē gan ko uzdzert, gan ko garšīgu uzēst virsū. Un tas nav nekas slikts, tas ir kā iemesls uzēst kādu kārumu.

Pirms zivju eļļas lietošanas mammas zināja, ka:

1. zivju eļļa nostiprina kaulu un nervu sistēmu;
2. uzlabo atmiņu un koncentrēšanās spējas.
 
Jonax  dabīgajai zivju eļļai ir  izteikta zivju garša.  Toties zivju eļļai ar citronu garšu ir citrona garša.  

Būtiskākās izmaiņas, ko māmiņas sajuta:

1. Palikuši veselīgāki mati;
2. Pašas palikušas enerģiskākas;
3. Āda palikusi maigāka, nav sausa.

Bērniem māmiņas novēroja:

1. Mierīgāku attieksmi pret dzīvi dažādās sporta spēlēs un pasākumos, kas citādi izraisītu uztraukumus un pārdzīvojumus.
2. Vieglāk iemācīties no galvas dzejoļus Ziemassvētku eglītei,
4. Slimošanas palikušas retākas un vieglākā formā
 
 
Gandrīz visas uzsvēra,ka lai gan zivju eļļa nav nekādas kārums, tās labas īpašības ir tik vērtīgas, lai turpinātu šo produktu iegādāties ar mērķi lietot arī turpmāk. Jonax zivju eļļa ir pieejama arī kapsulu formā tiem, kuriem šķidrā eļļa likās pavisam nebaudāma. Mammas bija noskaidrojušas, ka Jonax zivju eļļai ir ļoti laba cena, kas ļauj to iegādāties un dzert ilgstoši, jo tikai ilgstoši lietojot ir iespējams sasniegt vēlamo rezultātu.