Ziemassvētku uzvedums bērniem „Vai Pūcītei aste ziedēs?”

Ziemassvētku uzvedums bērniem „Vai Pūcītei aste ziedēs?”

18. Dec 2014, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

20. decembrī plkst. 12.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centrs „Imanta” aicina bērnus uz teatralizētu mūzikas un deju uzvedumu „Vai Pūcītei aste ziedēs?”. 

Ziemassvētku uzvedumā piedalīsies Latvijas putni - Pupuķis, Pūcīte un Vārna, līdz ar viņiem dažādos meža iemītnieku tēlos iejutīsies deju studijas „Mazais Andžiņš” dalībnieki un bērnu vokālā ansambļa „Tu un Es” dziedātāji. Noslēgumā mazajiem koncerta apmeklētājiem būs iespēja tikties ar Ziemassvētku vecīti un piedalīties dažādās rotaļās.

Uzvedumā „Vai Pūcītei aste ziedēs?” stāsts būs par putniņu piedzīvojumiem īsi pirms Ziemassvētkiem. Pupuķis (Latvijas gada putns 2014), kurš ziemā parasti dodas uz siltajām zemēm, vēl nekad nav svinējis Ziemassvētkus un nav redzējis arī Ziemassvētku vecīti. Kopā ar labāko draudzeni Pūcīti abi putniņi gatavojas Ziemassvētkiem, taču iejaucas nejaukā Melnā Vārna, kas izsmej Pupuķi apgalvojot, ka Ziemassvētku vecīti tas satiks, kad pūcei aste ziedēs. Taču ar to piedzīvojumi tikai sākas. Aicinām mazos skatītājus kopīgi doties sagaidīt svētkus un noskaidrot, vai Pūcītes aste uzziedēs.

Ieejas maksa pasākumā EUR 4.00. Biļetes „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā, kā arī norises vietā pirms pasākuma. Grupu pieteikumi un informācija pa tālruni 67181939.

Pielikumā publicitātes foto un pasākumu afiša.