Ziemassvētku pasākums izdevās - galvenās nav dāvanas,  bet Ziemassvētku noskaņa

Ziemassvētku pasākums izdevās - galvenās nav dāvanas, bet Ziemassvētku noskaņa

21. Dec 2015, 13:51 laurlapa laurlapa

Mūsu 2gadīgā meitiņa Ziemassvētku pasākumu apmeklēja kopā ar mammu un tēti.

Jau ierodoties uz pasākumu, pārņēma svētku sajūta - svinību telpā skaisti mirdzēja eglīte, bija krāsainas gaismiņas, visi bērni bērni un vecāki skaisti sapucējušies, uz palodzes dega lielas skaistas sveces. Bērni bija priecīgi -  cits vairāk pavadīja mātes apskāvienos, cits droši visu vēroja un skaļi skrēja, priecājās. 

Pasākumu vadīja rūķītis un piparkūciņš, kuri pasākumu iesāka ar skaistu ziemīgu kopā sadancošanos, savā sniegotajā plīvurā ķerot dejotājus (bērnus ar vecākiem). Tad atlika tikai nopurināties un dancot tālāk. :))

Pēc tam rūķis un piparkūciņš mūs visus ieveda konfekšu veidošanas darbnīcā - kurā bērni ar vecākiem veidoja paši savas konfektes, rotājot tās ar augļu gabaliņiem, sukādītēm, krāsainiem cukuriņiem. Pagatavotās konfektītes skaisti tika iepakotas kastītē ar vāciņu, pārsietas ar skaistu lentīti un pievienots arī uzrakstiņš, kam konfektītes veltītas - mēs tās veltījām mājās palikušajai omītei. 

Kad konfektītes tika pagatavotas - visi tika aicināti uz tējas, kafijas vai sulas pauzi, kā arī piparkūkām. 

Pēc tam, bērni tika aicināti skatīties caur durvīm, kur ir dāvanas - tad rūķis un piparkūciņš atvēra durvis un dāvanas ienesa telpā - pēc saraksta tika apdāvināti bērni, varēja nofotogrāfēties kopā ar rūķi un piparkūciņu. 

Izbrīnījos, ka saņemot dāvaniņu meitiņa nesteidzās ielūkoties kas tur ir, šķita, ka viņa vēl un vēl grib kopā ar rūķi un piparkūciņu spēlēties un viņai patīk pasākums. Noslēgumā bija atkal sadancošanās. 

Pēc pasākuma, ierodoties mājās meitiņa vēl ilgi runāja, ka patikusi eglīte un, ka dejojusi. 

Mājās apskatījām dāvanu, meitiņai viss patika - visvairāk krokodils, kuru ātri vien novietoja uz sava lego duplo paklājiņa. 

Arī šodien, dodoties pastaigā meitiņa teica, ka patikusi eglīte. : 

mamma27 mamma27 21. Dec 2015, 15:29

Piekrītu par dāvanām=tāas nav svarīgākās.Bet kad bērnam būs vairāk gadi , tomēr vēlme pēc dāvanām būs lielāka😀 no tā neizbēgt.
izskatās gardas končas! Lielajiem ar varētu nākamgad ko gardu likt gatavot!