JAUNUMS: Ziemassvētku masku maiņas punkts ŠEIT->>

JAUNUMS: Ziemassvētku masku maiņas punkts ŠEIT->>

06. Dec 2013, 00:38 nosiguldas nosiguldas

ĪSTAIS LAIKS, KAD MŪSU MAZUĻI PĀRTOP PAR DAŽĀDIEM DZĪVNIECIŅIEM UN PASAKU VAROŅIEM IR ZIEMASSVĒTKU LAIKS, bet ne tikai!

Reizēm dažādas maskas nepieciešamas uz Miķeļiem un Lieldienām un protams tās ir galvassāpes māmiņām. Tā ir arī ar mani, es pati nemāku šūt un neadu, tapēc katra tāda pārģērbšanās sākas ar nebeidzamiem meklējumiem.

Šogad mums ir nepieciešama Vāveres maska. Pēc būtības vajadzētu cepuri vai austiņas un asti. Cepure nu ir atrasta, atlikusi tikai aste, kuru izskatās, ka meistarošu pati, bet tagad par meklējumiem un atradumiem.

PAZIŅOJUMS: Rimi lielveikalos  bērnu maskām ir 40 % atlaide un tur var iegādāties cepurītes- vāverītei, zaķītim, pelītei, lācītim, rūķim.

Timari-ir tērpi pilnā augumā dzīvnieciņiem un dažādiem pasaku varoņiem, ir taurenīšu spārniņi un Laumiņas viss ekipējums, princešu vainadziņi un brīnumnūjiņas, briežu radziņi. ( ausis un ragi ir uz matu stīpiņas)

SS reklāma- ir atsevišķa sadaļa, kas veltīta tieši karnevāla tērpiem.

http://www.ss.lv/lv/for-children/clothes-footwear/clothes/fancy-dresses-and-masks/

Tā kā domāju, ka šī problēma neskar mani vienu un katrai no mums pēc kārtējiem svētkiem ir lietas, kas vairs nav nepieciešamas , bet kādai mammai var noderēt, vēlos piedāvāt izveidot šī bloga ietvaros masku maiņas punktu, katra māmiņa var piedāvāt vai pajautāt, vai kādai nav nepieciešamā maska. 

Iespējams, ka ir māmiņas, kas var piedāvāt ko uzšūt, vai uzadīt, mums ir tik daudz rokdarbnieces ar tik skaistiem darbiņiem. Par veidu kā pateikties var sarunāt e-pastā. Kādam tā būs iespēja parādīt savus darbiņus, saņemt par to atlīdzību, bet kādai māmiņai tas ietaupīs laiku meklējumiem.


nosiguldas nosiguldas 05. Dec 2013, 15:21

sarunāts

nosiguldas nosiguldas 05. Dec 2013, 15:01

vai vari man uzrakstīt uz e-pastu, kontaktus, lai varam sazvanīties. knsuls123@gmail.com

nosiguldas nosiguldas 05. Dec 2013, 11:41

vai esi no Rīgas?

nosiguldas nosiguldas 05. Dec 2013, 10:49

Varbūt kādai mammai ir gatava vāveres aste, būšu ļoti pateicīga, varbūt ir ieteikumi, kā vieglāk to izgatavot.