Ziemassvētku atklātnīšu konkurss: katru dienu laimē kalendāru 2014.gadam!

Ziemassvētku atklātnīšu konkurss: katru dienu laimē kalendāru 2014.gadam!

18. Dec 2013, 14:02 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Vai tev jau ir savs Jaunā 2014.gada kalendārs? Nē? Varbūt vēlies uzdāvināt kalendāru kādam no saviem mīļajiem? Tad piedalies īpašajā atklātnīšu konkursā! Labā ziņa- atklātnīšu skaits, ko iesūtīsi, nav ierobežots, jo gribas taču apsveikt visus, visus radiņus un draugus šajos svētkos! 

Tātad kas jādara,lai piedalītos konkursā?

- izveido Ziemassvētku atklātnītes saviem tuvajiem draugiem un mīļajiem!IETEIKUMS: izvēlies horizontālas bildītes ievietošanai kolāžā.

- Pamācību,kā izveidot kolāžu, skaties ŠEIT->>

- Kad saglabā kolāžu mājas lapā un tā parādās www.maminuklubs.lv, saglabā kolāžu sev datorā.
 
 
- Ievieto bildīti uz Māmiņu Kluba sienas.
 
- Dalies šajā konkursā un krāj LIKE atzīmes pie savas bildītes!

IZVEIDO PERSONALIZĒTU APSVEIKUMU SAVAI ĢIMENEI NO HUGGIES® ŠEIT->>>>

Balvas

Katru dienu laimētājs saņems homeopātijas kalendāru!

20131217095225-24972.jpg

Labas veselības, kura ir visu panākumu pamats, vēlējumus var padarīt vēl bagātākus, kopā ar novēlējumiem dāvinot zināšanas. Zināšanas, ar ko sev un saviem mīļajiem palīdzēt stiprināt veselību, t.i. zināšanas par homeopātiskiem preparātiem, kuri palīdz atrisināt veselības problēmas un uzlabot dzīves kvalitāti, bez kaitējuma organismam. Par zāļu lietošanu konsultējieties ar savu ārstu homeopātu. Uzņemoties pašārstēšanos, katram pašam ir jāapzinās un jāuzņemas arī pašrisks par šādas rīcības gaitu un iznākumu.

Visa 2014.gada garumā, un arī citus gadus, lielisks palīgs un padomdevējs Jūsu mājā var būt Homeopātiskais kalendārs ģimenei. Pēc austrumu kalendāra 2014.gads ir Zirga gads, kurš atbilst „koka stihijai”. Šāds Zirgs ir īpaši sabiedrisks un dzīvotspējīgs, apveltīts ar lielu optimismu un viņam nav noslieces akli pakļauties valdošajām dogmām, aizspriedumiem un valdošajiem uzvedības normu stereotipiem sabiedrībā.          

Kalendārs būs arī draugs un rotaļu biedrs pašiem mazākajiem!

Krāsainās bildēs (aut. Viktorija Mežniece, LMA studente), Draiskais kumeliņš mācīs bērniem vingrot, lai  nostiprinātu imūnsistēmu, to cik jauki ir rotaļāties ziedošā pļavā bez bailēm no alerģijas, kā baudīt ziemas priekus u.c. jaukas nodarbes. Kalendāra lapas otrā pusē - Draiskais kumeliņš sagādās jaukus brīžus mazajiem, jo būs paslēpies dažādos interesantos uzdevumos. Tur mazie kopā ar pieaugušajiem varēs doties labirintos, atrast Draiskā kumeliņa ēnu un visu izkrāsot kā pašiem patīk. Turklāt mazuļiem būs sava Draiskā kumeliņa bilžu kolekcija (sk. lietošanas pamācību) visa gada garumā!   

Vēlam visiem labu veselību, un, lai visu gadu par savas ģimenes veselību varat teikt „ESAM ZIRGĀ!”


Laimētājus noskaidrosim KATRU dienu- 18., 19., 20.decembrī!