Zēniem arī – ai, kā nepatīk matus mazgāt, bet problēmas risinājums atrasts!

Zēniem arī – ai, kā nepatīk matus mazgāt, bet problēmas risinājums atrasts!

09. Aug 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākšu, laikam ar to, ka matu mazgāšanas problēma mūsu mājās sākās salīdzinoši nesen. Apmēram pirms diviem mēnešiem, Danam bija 2,5g, kad viņš pēkšņi atteicās mazgāt matus un sāka vēsāk izturēties arī pret vannā iešanu.

Kauns atzīt, bet mums bija periods, kad mati netika mazgāt nedēļu un pat divas. Nomazgāties varējām dušā, bet tiklīdz tikām līdz matu mazgāšanai, viss - sākās tāda aurošana, ka ārprāts.

Un tieši tajā brīdī portālā parādījās informācija par to, ka var pieteikties Canpol Babies matu mazgāšanas cepurītei. Ne reizi Dans vēl neko nebija testējis, un te - kā zīme no augšas.

Paskrienot mazliet uz priekšu, teikšu, ka pat nezināju par tādu noderīgu lietu - domāju, ka galvas mazgāšanas problēma ir saistīta ar bērna vecumu, paaugsies un pāries. Bet nē. Jā, un kāpēc mocīties vispār?

Atzīšos, ka arī šis ceļš nebija viegls. Bērnam ir tāds interesants vecums!!

Par cepurīti. Tā neļauj iekļūt ūdenim bērna actiņās un austiņās, pārbaudījām, tik tiešām - nekas netiek ne acīs, ne ausīs. Izmēģināju gan uz sevi, gan uz Danu.

Materiāls aprīkots ar gumiju, tas viegli pieguļ galvai un labi staipās. Izmērs universāls, derēja pat man. Jā, jā,  - rādīju bērnam piemēru. Tāpēc arī rakstu, ka visu varu apstiprināt, balstoties uz personīgo pieredzi.

Ideja vispār vienreizēja! Ir tikai viens BET, ar ko saskārāmies - kā lai uzvelk cepurīti dēlam? Sākumā mums nekādi neveicās. Te negrib, te uzvelk un novelk, tā viņš mums spēlējās. Un ar trešo reizi mums tas izdevās! Urrrā!

20130806001848-42607.jpg

Tagad, kad ejam liet ūdeni vannā, dēls jau skrien pēc šīs cepurītes, paķer to un nesās uz vannas istabu.

20130806002004-98389.jpg

Un te rezultāts, mūsu puikam ir grūti mierā nosēdēt, visu laiku grozās.

Bet galvenais - viss ir tik vienkārši, es pati par tādu lietu pat neiedomātos.

Paldies Māmiņu Klubam par to, ka portālā vienmēr var atrast tik daudz ko interesantu, un pats galvenais - te ir ļoti svarīga un noderīga informācija! Un, protams, paldies par iespēju testēt šo galvas mazgāšanas cepurīti, tagad mazgājam matiņus bez asarām.

Tāpat sūtām paldies arī Canpol Babies firmai par to, ka viņiem ir tik milzīgs bērniem nepieciešamo preču klāsts!

Testēšanu veica,

Ļena un Dans (maminklub.lv)