Yamaha bēbīšu skoliņa!

Yamaha bēbīšu skoliņa!

07. Sep 2017, 16:05 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Šodien ar savu 10.5 mēnešus veco mazuli devāmies uz pirmo bēbīšu skoliņas nodarbību. Pirms šīs skoliņas apmeklējuma biju lasījusi, pētījusi un visādi citādi interesējusies par mana rajona, Purvciema, piedāvājumiem! Sākotnēji mana izvēle krita uz bebe.lv skoliņu, taču , pēc ne visai labas komunikācijas ar viņiem  interesējoties par nodarbību laikiem un nodarbību gaitu, izlēmu pēc dzirdētām labām rekomendācijām pamēģināt Yamahas muzikālas nodarbības.

Nodarbība - ROBIS
Paredzēta 4-24 mēnešus veciem mazuļiem! Robis nav nodarbības pasniedzējs, tā bija jauka sievietei ar ronīti Robi, kurš ar katru bērniņu sasveicinājās, padziedāja, apmīļojās un iepazinās. Sākumā visi sasēdāmies aplītī, iepazināmies. Pēc tam jau dziedājām, šūpojāmies, plaudējām, izgājām rotaļā. Mazākie bērniņi paspēja pat mammītēm rokās pačučēt. Nodarbības mērķis ar vienkāršu stāstu palīdzību programmā tiek muzikāli izzināta pasaule un apgūtas bērnu attīstības pakāpes. Iesaistot atšķirīgus mācību elementus , bērniem tiek piedāvātas daudzveidīgas alternatīvas, kā gūt pirmo mūzikas pieredzi. Koncepcijas būtība ir „brīvās atklāšanas” princips, kas bērniem paver iespēju piedāvāto atklāt pašiem savā praksē. Vecākiem nav vadošā vai virzošā loma, viņi vienmēr paliek tikai novērotāju, paša procesa stimulētāju pozīcijā.

Mūsu iespaidi?!
Man personīgi ļoti patika! Patika padziedāt ar citām mammām kopā, parunāties pirms un pēc nodarbības!


Vai patika Eliotam?!
Šķiet ka jā! Viņš ar lielu interesi pētīja pasniedzēju kas skaisti dziedāja, iepazīstināja ar Robīti un veda rotaļās. Pēc tam protams kārtīgi izrāpoja visu telpu, apčamdīja un sasmaidijās ar katru bērniņu!
Nodarbības notiek 1x nedēļā, mēneša maksa 30€. Vēl viens pluss, iespēja arī atgūt daļu no interešu izglītībā ieguldītajiem līdzekļiem
Yamaha skoliņa- Tu mums patiki, un mēs Tev sakām JĀ :)

08. Sep 2017, 00:13 Maaminja Diaana

Mincenee jau atbildēja mūsu vietā, bet jā, to mums teica arī skoliņā 😀

08. Sep 2017, 00:12 PirmoreizMamma

👋 pamāt gribēju 😃😇

08. Sep 2017, 00:12 Linda_kb

Heiii, cik pasaulē tiešām ir maziņa 👎

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 07. Sep 2017, 22:28 mincenee

Liels Paldies par informāciju 😉

mincenee mincenee 07. Sep 2017, 22:27 Maaminja Diaana

VID mājaslapā var redzēt reģistrētos interešu izglītības pakalpojuma sniedzējus, par kuriem VID vecākiem atmaksā daļu naudas. Yamahas mūzikas skola ir to vidū.

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 07. Sep 2017, 21:18

Hmm, nemaz nezināju, ka, apmeklējot šīs nodarbības, ir iespēja atgūt daļu no ieguldītajiem līdzekļiem.. Jums to skoliņā teica? 😀