Viss ģeniālais ir vienkāršs

30. Nov 2017, 12:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar šādu saukli virtuves dizaina priekšmetu ražotāji ’’Duck Woodworks’’ laiž klajā savu jauno produktu, kas nebūt neattiecas uz virtuves dizaina lietām.

Džo ir attīstoša rotaļlieta dinamiskā līdzsvara attīstībai. Un ne tikai.. Šim ģeniālajam produktam nav nedz vecuma, nedz pielietojumu ierobežojuma. Ģenialitāte slēpjas tā vienkāršībā.

20171128123909-37659.jpg

Uzņēmuma vadība stāsta, ka radīt šādu produktu pamudinājis interesantu un attīstošu rotaļlietu trūkums: “Vēlējamies iegādāties lietderīgu un attīstošu rotaļlietu, taču populārākais, kas pieejams ir līdzsvara ritenis. Vēlējāmies dāvanu, kura būtu paredzēta ilgākam lietošanas laikam.”

20171128123940-19527.jpg

Šis produkts paredzēts no zīdaiņa vecuma – sākot lietot to kā šūpulīti, un kaut 50 gados lietojot kā šūpuļkrēslu. Bērns pats izdomā pielietojumu šim produktam. Citam tas ir kāpslītis, kas palīdz tikt klāt izlietnei vai cepumu plauktam, citam slidkalniņš vai tramplīns mašīnām. Džo caur rotaļu attīsta dinamisko līdzsvaru un bērna iztēli. Laba līdzsvara izjūta palīdz justies veiklākam sākot braukt ar riteni, snovborda dēli, slēpojot vai jebkurā citā sporta veidā. Līdzsvars ir cilvēka spēja saglabāt stabilu ķermeņa stāvokli.

Duck Woodworks ir uzņēmums ar senām tradīcijām kokapstrādē, kuras mantotas trijās paaudzēs. Līdz šim uzņēmums pārsvarā nodarbojās ar virtuves dizaina priekšmetu ražošanu.

Iepriekš Duck Woodworks vārds izskanēja pasaulē, kad šī gada sākumā laida klajā oriģinālo servējamo dēlīšu līniju ar Trampa, Obamas un Putina portretiem.