VIDEOpadoms, kā iemācīties mazgāt rokas pareizi

23. Oct 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aktualizējot roku higiēnas nepieciešamību un jau pirmsskolas vecumā iemācītu pareizas un regulāras roku mazgāšanas nozīmīgumu, 12.oktobrī tika atzīmēta Roku mazgāšanas diena Latvijā. 

Lai arī roku mazgāšana šķiet pašsaprotama ikdienas sastāvdaļa, kas bērnam būtu jāapgūst no mazotnes jau ģimenē, diemžēl daudzi bērni ne tikai nav iemācīti regulāri mazgāt rokas, bet pat nevēlas to darīt. Tieši tāpēc radīts projekts, kas atraktīvā veidā popularizē roku mazgāšanas nozīmīgumu. 

Atraktīvie tēli Ziepju Burbulīte un Negantais Mikrobs radīti, lai roku mazgāšanas svarīgums bērniem paliktu atmiņā pēc iespējas labāk un ilgāk.

MĀCĪBU VIDEO PAR ROKU MAZGĀŠANU MEKLĒ: WWW.MAZGAROKAS.LV

Un mēs esam pārliecināti, ka tīrākas rokas kļuvušas daudziem jo daudziem bērniem Latvijā, pateicoties Ziepju Burbulītes, Negantā Mikroba un brīvprātīgo atbalstam un palīdzībai. Savukārt bērnu slimnīcas apmeklētājiem par roku mazgāšanas nozīmīgumu atgādinās gan apgleznotā siena, gan grīdas uzlīme, kur ikviens varēs palīdzēt Ziepju Burbulītei uzveikt Neganto Mikrobu! Novēlam tīras rokas arī jums!