VIDEOieteikumi lieliskai ģimenes dāvanai: personalizēta grāmata

12. Dec 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Domājot par to, ko dāvināt Ziemassvētkos saviem mīļajiem, idejas var būt visdažādākās. Vienas no biežāk dāvinātajām dāvanām vistuvākajiem ģimenē ir fotogrāmatas ar bērnu fotogrāfijām, arī sienas kalendāri, kuros ir ģimenes fotogrāfijas un īpaši izceltas svinamās dienas, taču iespējams dāvināt arī ko tādu, kas varbūt prasa nedaudz vairāk laika, lai šo ideju realizētu, taču pārsteigtu un iepriecinātu savus mīļos.

Viestura Kārļa mamma Kristīne par īpašu grāmatu, kuru dāvināt savai ģimenei, bija domājusi jau labu laiku, taču mēs zinām, ka ne vienmēr mums atliek laika, lai piepildītu savas ieceres, tomēr Kristīne bija apņēmības pilna un interneta vietnē zoombook.lv izveidoja Iedvesmas grāmatu 2017.gadam.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kāda izskatās Iedvesmas grāmata dzīvē un pasapņo arī tu par to, kāds būs tavs 2017.gads
  • Iedvesmojies arī tu interesantu, personosku dāvanu izveidei, kas saņēmēju noteikti neatstās vienaldzīgu

Ienāc zoombook.lv un izmanto arī tu atlaides!

20161206083451-21811.jpg

Līdz Ziemassvētku vakaram mums vēl ir laiks apdomāt to, ko vēlamies saviem mīļajiem dāvināt, taču noteikti neatlieciet savu ideju piepildīšanu uz pēdējo brīdi. Vēlamies jūs aicināt šajos Ziemassvētkos būt vairāk klātesošiem, vērīgāk vienam otrā ieklausīties un dāvināt ne tikai dāvanas, bet arī savu uzmanību.

Māmiņu Klubs

Uzzini vairāk:

www.zoombook.lv

20161206083611-85906.jpg