VIDEO: Viesojamies sešu bērnu ģimenē ar sirsnīgiem pārsteigumiem no Zoombook.lv!

11. May 2015, 10:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Evita audzina sešus bērnus – kā viņa pati atzīst, tā esot viņas lielā bagātība, kuru lolot, mīlēt un sargāt. Mēs vēlējāmies māmiņu Evitu pārsteigt Māmiņdienā, tāpēc nolēmām sarūpēt jaukus foto albumus, kuri glabātu skaistākās un svarīgākās ģimenes atmiņas – bērniņu gaidības un mirkļus, kuri raisa siltas sajūtas.

Māmiņas Evitas ģimenei ir patiesi daudz fotogrāfiju, arī foto albumi esot tapuši, taču pēdējā laikā bildes arvien biežāk tiek uzglabātas digitālā veidā, taču šķirstīt foto albumus ir pavisam cita sajūta.

Tāpēc mēs uzmeklējām interneta vietni zoombook.com, kura nu jau ir pieejama arī latviešu valodā – zoombook.lv un atklājām, ka radīt personalizētus foto albumus ir pavisam vienkārši, to iepsējams paveikt neiziejot no mājām – viss, kas nepieciešams – bilžu kolekcija, kuru vēlamies pārvērst šķirtāmā foto albumā. Radot savu atmiņu albumu, mums ir iespēja izvēlēties gan tā vāka noformējumu, lapaspušu krāsu un tekstūru, gan to, kā tiks izkārtotas bildes albuma lapaspusēs, tāpat mēs aram peivienot tekstus un dažādas aplikācijas, lai albumu padarītu krāšņāku un jautrāku.

Skaties VIDEO un -

  • uzzini, kā īpašā veidā pārsteigt svētkos sev mīļos un tuvos
  • redzēsi, kādu pārsteigumu sagatavojām māmiņai Evitai

Māmiņa Evita stāsta, ka katrā no mums kaut kur dziļi ir noslēpusies mīlestība un tā kļūst redzama tad, kad mums dzimst bērni, turklāt ar katra mazuļa nākšanu pasaulē, mīlestības kļūt arvien vairāk. Protams, mēs piedzīvojam arī daudz grūtu brīžu un vienmuļas ikdienas, taču atsaucot atmiņā savas dzīves skaistākos notikumus, tie lielākoties saistās ar ģimeni un bērniem, jo tās ir mūsu patiesās dzīves vērtības.

Iedvesmojies!

Māmiņu Klubs

Zoombook.lv

20150508114734-93295.jpg