VIDEO: Rotaļāšanās un mācīšanās ar prieku!

27. Nov 2016, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs mammas esam ļoti dažādas – kāda ir aizrautīga kūku cepēja, kāda brīnišķīgi rotaļājas kopā ar bērnu, kāda dodas ekspedīcijās, vēl kāda prot bērniem iemācīt dzejolīšus un skaitāmpantiņus un ir mammas, kuras arī labprāt dzied. Mūsu Superbēbīša Edvarda mamma Kristīne saka - viņā esot no visām manis pieminētajām mammām pa drusciņai. Šobrīd Superbēbis piedzīvo aktīvu pasaules izzināšanas porcesu – viņš dodas un pēta, viņam patīk kopā ar mammu muzicēt, iepazīt sevi, viņam pasaule šķiet ļoti interesanta, viņš mācās ar prieku!

Skaties VIDEO un:

  • satiec arī mūzikas pedagoģi Elīnu Skuju, kas vairāk pastāstīs par to, kā bērnu iepazīstināt ar mūziku, un kāpēc tas noteikti būtu jādara
  • sapratīsi arī, kas būtu tās noderīgākās dāvanas bērniņam ap gada vecumu
  • uzzināsi vairāk par gadu veca bērniņa attīstību
  • iepazīsi arī kādu īpašu rotaļlietu - "Gudro kucēnu", ar kuru kopā bērns var mācīties ne tikai dziedāt un dejot, bet arī ķermeņa daļas, krāsas, skaitļus un pat skaitāmpantiņus!

Lai ikdiena kopā ar bērnu ir interesanta, ļausimies kopīgām dziesmām un rotaļām, kā izrādās – tas nav nemaz tik grūti un arī sarežģīti nē.

Māmiņu Klubs

20161125161139-86366.jpg

Gudrais sunītis (Fisher-Price) ir ideāls bērniem vecumā no 6 mēnešiem līdz 3 gadiem. Smart Puppy Fisher-Price palīdzēs jūsu bērnam apgūt alfabētu, skaitīšanu, pamata krāsas un ķermeņa daļu nosaukumus.

Viņš māk runāt un dziedāt smieklīgas dziesmas, kuras viegli iegaumēt. Drīz mazulis sāks dziedāt kopā ar rotaļlietu. Smart Puppy Fisher-Price darbojas šādos režīmos:

- Alfabēts ABC;

- Cipari 1-2-3;

- Krāsas un ķermeņa daļas.

Smart Puppy Fisher-Price palīdz bērnam attīstīt vispārējo motoriku un loģisko domāšanu, iegaumēt jaunus vārdus.