Veikals PIAZZA ITALIA draudzīgs visai ģimenei un maciņam: IZPĀRDOŠANA -50% VISAM!

Veikals PIAZZA ITALIA draudzīgs visai ģimenei un maciņam: IZPĀRDOŠANA -50% VISAM!

05. Jan 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

PIAZZA ITALIA zīmols nāk no Itālijas un piedāvā apģērbus visai ģimenei. Patīkamākais ir tas, ka cenas, piedāvājuma klāsta un kvalitātes attiecība ir lieliskā balansā. Lai arī dienvidniekiem varētu būt atšķirīga izpratne par aukstajam gadalaikam piemērotu apģērbu, jāteic, ka ziemas preču kolekcija atlasīta godam! Latvijas klimatiskie apstākļi šogad ir īpaši labvēlīgi modei, jo kā dažkŗat mēdz jokot: “Mode izbeidzas pie -10 grādiem”. Bet ne par modi šoreiz stāsts, drīzāk jau par to, cik ļoti šis veikals piemērots kopīgam ģimenes šopingam

Veikals atrodas t/c Galleria Riga 4. Stāvā. Automašīnu iespējams ērti novietot pazemes stāvvietā un ar liftu taisnā ceļā doties uz 4. Stāvu.

Veikalā ir vizuāli atdalītas divas nodalas – sieviešu un vīriešu. Attiecīgi sieviešu un meiteņu apģērbus atradīsiet tuvāk ieejai, bet kungi droši var doties tālāk veikalā, lai atrastu sev interesējošo. Apģērbi un apavi pieejami bērniem sāķot no 3 gadu vecuma, kad mazie paši labprāt izvēlas savas iemīļotās krāsas un apģērbu modeļus. 

Kolekcijas veidotas tā, lai varētu nodrošināt pilnu komplektu ikvienam ģimenes loceklim: apģērbi, apavi, aksesuāri, somas, saulesbrilles.

Jāpiemin arī tas, ka ir sastopami identiski apģērbi gan pieaugušo, gan bērnu nodaļā, ļaujot mazajiem pieskaņoties saviem vecākiem (vai otrādi).

Sieviešu nodaļā pieejami adījumi un oversize adījumi, šogad īpaši aktuālas metāliski spīdīgas krāsas (zelts, sudrabs, bronza). Atradīsiet arī līniju un punktiņu rakstus, kuri vienmēr ir iecienīti. Kolekcijā atradīsiet arī audumus pasteļtoņos, rūtaina raksta audumus, vienmēr aktuālās mežģīnes, apģērbus ar ielāpa efektu un uzšuvumiem. Ziemas sezonā īpaši domāts par virsjakām – pieejami gan klasiskie mēteļi, gan šobrīd tik ļoti aktuālajās parkas.

Vīriešu nodaļā piejami šīs sezonas aktuālie materiāli, militārās krāsas toņi, brīvā laika sporta kostīmi. Pogājami mēteļi, klasiskā stila krekli un žaketes, plaša aksesuāru izvēle, tauriņi, kaklasaites, mugursomas.

Viens no zīmola stiprajiem trumpjiem ir sulīgās krāsas un plašā izvēle bērnu kolekcijā: ir īpaši padomāts, lai katra diena būtu atšķirīga un koša. Patiešām liela krāsu izvēle T – krekliem un krekliņiem ar augsto apkaklīti (tautā sauktas arī par bītlenēm), kā arī tik ļoti aktuālajām stepētajām jakām ar kapuci (izpārdošanas cena – 5,48€). Te atradīsies apģērbs gan ikdienai, gan svinīgākiem brīžiem. Meitenēm pieejamas kleitas, svārki, blūzes, nav arī aizmirsts par aksesuāriem, somām, cepurēm un cimdiem un, jā, kur gan bez spīdumiem un gliteriem, kas ir šīs sezonas trends? Puišiem ir gan plašs brīvā laika sporta kostīmu klāsts, gan arī klasiskie, polo krekli, kurus lieliski var kombinēt ar džemperi un kādu tauriņu.

No 05.01.17. līdz 19.01.17. veikalā visas izpārdošanas preces iespējams iegādāties par pus cenu, jo pilnā sparā norisinās plauktu tīrīšana, lai pamazām atbrīvotu vietu jaunajai kolekcijai. Veikalā ir patīkami uzturēties, jo konsultantes ir nemanāmas un vienmēr lūkos palīdzēt, ja tas nepieciešams. Ja meklē lielisku alternatīvu jau ierastajiem bērnu preču veikaliem, tad šis noteikti ir ītais brīdis, lai iepazītos ar PIAZZA ITALIA. 

20170105085021-43160.jpg

veikals Piazza Italia

t/c Galleria Riga, Dzirnavu iela 67, Rīga

Seko līdzi aktualitātēm:

https://www.facebook.com/PiazzaItaliaLatvia/

https://www.instagram.com/piazzaitalia_latvia