Vārda dienas dāvana-BRĀĶIS!

Vārda dienas dāvana-BRĀĶIS!

28. Feb 2014, 19:49 mamma27 mamma27

Pagājušajā nedēļas nogalē manam lielajam džekam bija vārda diena. Puika jau mēnesi iepriekš pasūtīja sev Hot weels mašīnu palaidēju.Tad nu arī ar omēm nolēmām,katrs pa piecītim un nopirksim. 

Nopirku, iesaiņoju, noliku pie gultas. Adrians laimīgs pamodās jau septiņos un priecājās par savu dāvanu.

20140228145910-46924.jpg

Un tad sākās problēma. Mašīna sprūst iekšā, ārā nešaujās, bumbiņa ciet netaisās. Nu liela ņemšanās beigu beigās. Paši sākam domāt- mēs nemākam vai brāķis gadījies?Skatījāmies youtube video kā tad pareizi ar šo verķi jārīkojas. Beigu beigās saprotam,ka kaut kas tomēr nav kārtībā un jānes uz veikalu atpakaļ. 

Puikam asaras acīs un lielā dāvana ,kas gaidīta veselu mēnesi nav. Pirkumu veicu PRISMA un ar cerību ,ka apmainīs nesu jau tajā pašā rītā.Kā par laimi man ir nelāgs ieradums čekus iemest somā un tur visu to bardaku krāt:D tad nu arī čeks bija,problēmu it kā nevajadzēja būt.

Bet te nu priešā jauka darbiniece-rakstiet sūdzību, menedžeres brīvdienās nav, jums ziņos desmit dienu laikā!

Pastāsti nu piecgadniekam-dabūsi varbūt mantu pēc divām nedēļām!

Mantu atstāju veikalā,un devos mājās. Adrians protams raud, kaut arī saprot ,ka ar salauztu arī nekāda spēlēšanās nenotiku.

Es cītīgi sagaidīju pirmdienu un zvanu uz veikalu ,lai apjautātos kā tad iet ar iesnieguma izskatīšanu. 

Uz ko darbiniece man saka,ka desmit dienas jāgaida.Es pretī izstāstu situāciju un prasu,kā tad lai es tam bērnam to iestāstu,ja šis katru rītu raud un prasa,kad būs dāvana atpakaļ! 

Un tad atskanēja interesanta frāze" Ak, ja jau šai lietā iesaistīts bērns,tad es sazvanīšu to firmu un centīsimies jau šodien visu nokārtot!" 

Nu ellē,ratā! Vai tad es to mantu sev pirku??? Loģiski ka bērnam!

Protams ,no šī brīža viss risinājās ātri. Otrdien jau pēcpusdienā saņēmām atpakaļ rotaļlietu. Problēma izrādījās mašīnā,kurai bija bojāts ritenis. Atpakaļ atdeva veco mašīnīti ,lai varam pārliecināties un jaunu ,kas bija ejošā kārtībā. 

Bērns priecīgs un laimīgs. Jau veselu nedēļu neatkāpjas ne soli no jauniegūtās mantas. Pat naktī tur zem segas kā lielu dārgumu!

Protams ,paldies arī atsaucīgajiem darbiniekiem. Tomēr ja nebūtu zvanījusi,tad diez vai tik ātri viss kārtotos!

20140228145756-51704.jpg

mamma27 mamma27 28. Feb 2014, 19:07 lauvinja

Nu mums redz tieši otrādi-mašīna beigta patrāpījās. Bet nu tad jau redzēs cik ilgi izturēs pats palaidējs. Mums šis pirmais no hot weel

lauvinja lauvinja 28. Feb 2014, 17:25

Mans novērojums - HotWheel mašīnītes ir ļoti ok, izturība, kvalitāte, bet tās trases, palaidēji un visi pārējie laikam domāti nevs bērnu spēlēšanās priekam, bet skatlogiem - ilgi neviens nav izdzīvojis.