Vannas diena – tas var kļūt par jautru piedzīvojumu kā bērniem, tā vecākiem!

Vannas diena – tas var kļūt par jautru piedzīvojumu kā bērniem, tā vecākiem!

02. Jun 2016, 21:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vanna ne visiem bērniem rada sajūsmu, bieži vien mazgāšanās pārvēršas par kliegšanas un asaru pilnu drāmu. Savukārt bērni, kuriem ūdens patīk, vannošanās ar laiku apnīk, jo garlaicīgas kļuvušas rotaļlietas. Māmiņas no Anglijas iedvesmojušas radīt produktus, kas vannošanos pārvērš jautrā piedzīvojumā, no šī mēneša produkti nopērkami arī Latvijā. 

“Kids Stuff Crazy” produktu līnijā ir formu veidojošās putas, krāsu mainošās vannas putas un ķermeņa krāsa, ko var lietot gan kombinējot, gan atsevišķi.

2016 //Kids Stuff Crazy Soap 30 sec Promo from Rihards Olmanis on Vimeo.

 

Formu veidojošās putas pieejamas 4 krāsās: baltā, rozā, zilā un zaļā. Putām ir stingra konsistence, tās var iepūst plaukstā bumbas formā un rotaļāties, jo tā ir elastīga un atlecoša. Iespējams veidot arī dažādas frizūras, bārdas, figūras – realizēt bērnu kaislīgākās idejas.

20160531213233-25845.jpg 

 

FOTO: KIDS STUFF CRAZY formu veidojošās putas 4 krāsās: balta, zila, zaļa, rozā.

Savukārt krāsu mainošās vannas putas no oranžas pārvēršas zilzaļā krāsā un veido bagātīgu putu mākoni. Iepakojumā iekļauta arī kāda no pirkstiņlellēm papildu jautrībai.

20160531213355-46811.jpg

 

FOTO: KIDS STUFF CRAZY krāsu mainošās putas ar pirkstiņlelli.

Ķermeņa krāsa ļauj zīmēt, gleznot un veidot jaunus krāsu toņus kā uz ķermeņa, tā flīzēm, turklāt tā ir viegli noskalojama.

 20160531213420-89793.jpg

FOTO: KIDS STUFF CRAZY ķermeņa krāsa – radošai izklaidei vannā.

Visiem produktiem ir patīkams aromāts, tie ir dermatoloģiski pārbaudīti, hipoalerģiski, nesatur metilizotiazolinonu (MIT), nātrija lauresulfātu (SLES) un parabēnus. Pēc vannošanās visus līdzekļus var ātri un ērti noskalot ar siltu ūdeni, neatstājot traipus. Produktus iespējams iegādāties veikalos “Rimi” visā Latvijā.

lauvinja lauvinja 03. Jun 2016, 09:36

Vai tiešām parabēni ir tie, kas kož actiņās?

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 02. Jun 2016, 13:06

Produkts, kā minēts, ir dermatoloģiski pārbaudīts, ir hipoalerģisks, nesatur parabēnus, respektīvi, ja trāpa acīs, tas acis nekairina un nekož, viss ir ok, jāmazgā tik ārā; ādai nekaitē, ir saudzīgs, tad nu pašam jāskatās – no kāda vecuma bērns sāk saprast un gūt prieku no šādiem brīnumiem. Bet vecuma ierobežojumu kā tādu nav.