Dienas spēle: Uzzini vairāk par jūras ūdeni Humer!

19. Feb 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

HUMER ir fizioloģisks, sterils jūras ūdens, kuru mazulītim var sākt lietot jau no viena mēneša vecuma.Bet, protams, tas vēl nav viss, jo aptiekās pieejami dažādi Humer veidi. Kam tie paredzēti, to šodien uzzināsi, atbildot uz šīs dienas jautājumiem!

Humer POCKET SOFT 20ml - Jūras sāls un dekspantenols

20140130101818-89304.jpg 

 

Humer Pocket Soft ieteicams lietot iesnu, alerģiska rinīta gadījumā vai, ja deguna gļotāda ir sausa (piesārņots gaiss, sauss gaiss, kondicionēts gaiss, pārkurinātas telpas). Paredzēts pieaugušajiem un bērniem no 7 mēnešu vecuma.

HUMER POCKET SOFT ir izotonisks šķīdums, kas satur dekspantenolu. Dekspantenols veicina bojātas gļotādas dzīšanu, kā arī aizsargā to. Pie tam, tas mitrina deguna gļotādu, šķidrina sekrētu un palīdz izvadīt sausās kreveles, tā atvieglojot elpošanu.

Pateicoties HUMER POCKET SOFT, elpošana nerada sāpes, gļotāda atveseļojas un vairs nav diskomforta.

Pirmo reizi lietojot, pēc aizsargvāciņa noņemšanas nospiediet izsmidzinātāju 1 – 2 reizes, lai iedarbinātu sūkņa mehānismu.

Pieaugušajiem un bērniem: iesmidzināt 1 - 2 reizes katrā nāsī 2 – 3 reizes dienā.

Izšņauciet degunu, noņemiet flakona aizsargvāciņu un vertikālā stāvoklī ievietojiet izsmidzinātāja galu nāsī. Nospiediet 1 – 2 reizes, tad atkārtojiet to otrā nāsī. Izšņauciet degunu, lai izvadītu gļotu izdalījumus.

Zīdaiņiem no 7 mēnešu vecuma:  iesmidzināt 1 reizi katrā nāsī 2 – 3 reizes dienā.

Noguldiet bērnu uz viena sāna. Uzmanīgi ievietojiet izsmidzinātāja galu nāsī un iesmidziniet 1 reizi. Atkārtojiet to otrā nāsī. Paceliet bērna galvu, lai izvadītu gļotu izdalījumus. Nosusiniet ar salveti.

Lai mazie un lielie deguntiņi elpo brīvi!


Māmiņu Klubs