Uzdod jautājumu ONLINE TV speciālistiem un laimē!

19. Mar 2015, 10:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba izglītojoši izklaidējošās ikmēneša ONLINE TV māmiņu konferences turpinās! Mēs aicinām visus pie datora ekrāniem 19.martā, lai uzzinātu visu, visu par vitamīniem, pavasara gardumiem un aktivitātēm ārpus mājas! Kamēr gatavojamies tiešraidei, sagatavojiet jautājumus un uzdodiet tos speciālistiem!

19.MARTA MĀMIŅU KLUBA ONLINE TV PROGRAMMA

10:10 Veselīgs un skaists gaidību laiks

Kāpēc grūtnieču vitamīni jālieto grūtniecības laikā? Kāds ir to sastāvs, nozīme ne tikai grūtniecības laikā, bet arī pēc dzemdībām? Uzzināsi no Vitabiotics pārstāves Gitas Norveles. Jautā arī visu par uzturu grūtniecības laikā un uztura īpatnībām, kas attiecas uz produktiem, kas pēkšņi garšo vai negaršo tieši gaidību laikā.

10:30 Saules vitamīns ģimenes veselībai

Kāpēc bērniem jau no dzimšanas jālieto D vitamīns? Ko var nodarīt D vitamīna trūkums? Vai ir laiks, kad vajadzētu pārtraukt pavisam D vitamīna lietošanu ar atsevišķu pilienu palīdzību, un vai ir mūsu klimata zona periodi, kad no D vitamīna lietošanas droši var atteikties? Par to visu un vēl vairāk uzzināsiet tiešraides laikā!

10:50 Kā tikt galā ar mazuļa ādas problēmām?

Kad mazulis ir klāt, viņa āda saskaras ar jaunu vidi un apstākļiem. Gaiss, ūdens.. Kā tas viss var kaitēt un būt noderīgs bērniņam? Kādai jābūt ikdienas higiēnai, un kurām zonām uz bērniņa ādas jāpievērš īpaša uzmanība? Uzzini arī vairāk par autiņbiksīšu dermatītu un iemesliem, kāpēc tas rodas. Par visu vairāk pastāstīs pediatre Irēna Putniņa.

11:20 Ja bērnam trūkst apetītes..

Bāls, kaprīzs, pilnīgi bez spēka. Slikti ēd, ātri nogurst. Šādiem bērna simptomiem būtu jāizsauc vecākos trauksmi. Jāvēršas pie ārsta. Un pirmais, ko ārsts pārbaudīs,  - vai bērnam gadījumā nav anēmija.  Vai zinājāt ka dzelzs jālieto arī bērniem? Kā to uzņemt pareizi? Kāda ir nepieciešamā diennakts deva bērnam? Kāda vispār ir dzelzs nozīme augoša bērna organismā? Uzzini ONLINE TV tiešraides laikā, iepazīstot dzelzs preparātus.

11:40 Viegli un ātri pagatavojami deserti

Kad ziema jau māj atvadas, gribas ko kārdinošu, pirms dārzos vēl parādās pašu audzētie labumi. Kāpēc lai tas nebūtu ķīselis kā bērnībā un želejas tik krāsainas un košas kā pavasaris? Gatavosim gardu saldo kopā ar Alojas.

12:05 Mazuļa ēdināšana bez kolikām

Testēsim Māmiņu Kluba ONLINE TV studijā kopā ar divām māmiņām Tommee Tippee pudelīti! Uzdodiet savus jautājumus par pudelīšu lietošanu un to īpašībām arī jūs! 

12:25 Ceļojam kopā ar bērniem

Nevienam nav noslēpums, ka līdz ar siltāka laika iestāšanos aizvien biežāk gribas pavadīt laiku ārpus mājām. Relax ture piedāvā doties kopā ar bērniem ceļojumos. Vai esat ceļojuši kopā ar bērniem? Varbūt jums ir jautājumi par to, kas jāņem vērā, dodoties ceļojumā kopā ar bērniem?

Balva

 20150317100032-51961.jpg

"Runcis Puncis", Robs Skotons

Burvīgā bērnu Roba Skotona (Rob Scotton) sirsnīgo stāstu sērija par kaķu puiku Runci Punci jo īpaši patiks mazajiem, kas plāno uzsākt bērnudārza vai skolas gaitas. Jaukais grāmatas varonis ir ieguvis fanus visā pasaulē. Katrā grāmatas lapaspusē ir atrodami jautri un aizraujoši zīmējumi, kas rada vēlēšanos to šķirstīt atkal un atkal. Puncis interesantā veidā māca bērnus būt draudzīgiem un mīlēt pasauli tādu kāda tā ir – ar visiem trūkumiem un dīvainībām. Grāmatā "Runcis Puncis" (Splat the Cat) Runcis Puncis gatavojas savai pirmajai skolas dienai minču skolā.

Starp visiem, kas būs uzdevuši jautājumus, izlozēsim vienu balvas ieguvēju!

Jautājumus uzdodiet tepat, komentāru joslā vai - apakšā, ierakstot lodziņā!

 


20141015120931-62878.jpg