Uz baseinu ar Huggies Little Swimmers

Uz baseinu ar Huggies Little Swimmers

04. Aug 2015, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu tā ir tik vasariņa pie mums! Manuprāt, vasara vispār pati aizmirsusi, kas tagad par gadalaiku. Bet peldēties tik un tā gribas. Mums ir ļoti laba izeja, ko esam atraduši - Ulbrokas baseins!

Konkrēts baseina apmeklēšanas režīms pagaidām nav. Bet, piemēram,  - laiks slikts, peldēties gribas, ņemam un braucam uz baseinu. Jābrauc nav tālu, apmēram 10 minūtes no mājām. Darbalaiks arī ļoti labs, vasarā no 9:00 līdz pat 22:00. Cena arī vilinoša - 3,80 no pieaugušā. Bērniem līdz 7 gadiem - bezmaksas. Par atsevišķu maksu var doties arī uz saunu.

Tā kā baseins ir skolā, tur ļoti līdzi seko higiēnai. Ja esat tur pirmo reizi, tad jādodas arī pie ārsta uz apskati. Nevajag baidīties! Nekā briesmīga tur nav, tikai jāparāda kājas. Pēc tam jums iedos caurlaidi uz baseinu, kas ir derīga uz trim mēnešiem. Un baseins jāapmeklē tikai cepurītē. Ja jums tādas nav, var iegādāties uz vietas, par aptuveni 1,80 eiro. Nu un dabīgi, ka uz baseinu līdzi jāņem mazuļiem arī Huggies Little Swimmers.

Par biksītēm Huggies Little Swimmers, es uzzināju tikai tad, kad bērnam bija jau 10 mēneši. Mūs uzaicināja uz kādu pirts kompleksu ar baseinu. Tā kā es biju jauniņā māmiņu lietās, es sāku meklēt internetā informāciju, kas būtu noderīga zināšanai, ja uz baseinu jādodas ar mazuli. Izrādījās, ka vajag speciālas biksītes. Tādas vajag, lai peldēšanās laikā neatgadītos kas nepatīkams. Godīgi sakot, mans bērns ne reizi nenokārtojās peldes laikā, bet riskēt vienalga negribas, tāpēc somā vienmēr dodoties uz baseinu, līdzi ir Huggies Little Swimmers.

20150727074820-63310.jpg

20150727074836-58529.jpg

Un lūk, kad visi higiēnas pasākumi apdarīti, var doties uz baseinu. Baseins ir liels, 4 celiņi. Un pa vienu norit peldēšanas apmācības nodarbības vai ūdens aerobika. Pārējie trīs - ātrākiem peldētājiem un arī vecākiem ar bērniem. Baseinā ir viss bērniem nepieciešamais ekipējums - peldvestes dažādos izmēros, riņķi, dēļi, bumbas.

Seanss ilgst 45 minūtes. Bet, ja 5 minūtes aizkavēsieties, neviens jums aizrādījumu neizdarīs un ar pulksteni klāt nestāvēs.

Tā kā laiks aiz loga nepriecē, baseins ir labs veids, kā ļauties peldēšanas priekiem, smelties enerģiju, atslābināties.

Vai jūs vedat bērnus uz baseinu? Vai riskējat peldēties ūdenstilpnēs arī tik vēsā laikā?

Te var uzzināt vairāk par baseinu>>