Trīs bērni nav šķērslis sapņu īstenošanai

Trīs bērni nav šķērslis sapņu īstenošanai

02. Jun 2018, 23:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojas gada krāšņākais Māmiņu kluba pasākums – festivāls, kurš Ziemeļblāzmā pulcēs visus interesentus, lai piedalītos dažādos konkursos, saņemtu balvas, ieklausītos labos padomos un satiktu patiešām lieliskas, veiksmīgas mammas, kuras pateicoties mazam sapnim, lieliskai sakritībai, uzņēmībai un drosmei, radījušas ko tādu, lai mūs un mūsu mazuļus no sirds priecētu!

20180604111014-68992.jpg

Un viena tāda mamma ir Ieva.  Ieva, kura radījusi kolosālu bērnu apģērbu un aksesuāru zīmolu –               „ Rock and Mouse” . „Rock and Mouse „ ir bērnu iedvesmots Latvijā radīts bērnu modes zīmols, kas iestājas par kustību brīvību un garšīgiem smiekliem. Par bērnu vēlmi izpausties un izzināt šo pasauli. „Rock and Mouse” tic košiem piedzīvojumiem tāpat kā krāsām. Un strādā ar pārliecību, ka „praktiski” nav jābūt „garlaicīgi”. (  www.rockandmouse.com )

Sākumā bija sapnis un ideja – iekšā sēdēja maziņš velniņš, kurš urdīja, ka kaut ko vajag, bet vajag tikai noformulēt, ko īsti gribētos darīt. Šis laiks sakrita ar brīdi, kad Ieva „sēdēja mājās ” ar vecāko meitiņu un, laužot stereotipu, ka ar mazu bērnu neko paspēt nevar, lēnām, bet rūpīgi sāka savu sapni piepildīt. Varētu pat teikt, ka mazā Luīze bija Ievas pirmā mūza, kas iedvesmoja radīt ko skaistu un dikti ērti valkājamu maziem un nedaudz lielākiem ķipariem.

Sākums ne pavisam nebija viegls. Atrast piegādātājus, audumus, modeļus, pašai nodarboties ar reklāmu, mārketingu, finansēm, utt. Taču tas viss vēl vairāk norūdīja jauno māmiņu un uzņēmēju. Apjomi pieauga, parādījās interese par „Rock and Mouse” un atkāpties vairs nebija kur!

Pavisam drīz pieteicās Luīzes māsiņa Adele, kura bija plānots un gaidīts bērniņš ģimenē. Protams, daudziem varbūt atkal bija savs viedoklis – nu kā to visu varēs paspēt, kā ar diviem maziem bērniem vispār var kaut ko paspēt?!?

Te ir lielisks pierādījums tam, ka ar ģimenes atbalstu, lielisku laika menedžmentu un gribasspēku, var gāzt kalnus!

Lai būtu iespējams arī kaut kur klātienē redzēt, aptaustīt, pat pielaikot „Rock and Mouse” apģērbus un aksesuārus, tika atrastas telpas Rīgas klusajā centrā – Antonijas 26.

20180604111042-58604.jpg

20180604111047-38179.jpg

Luīze jau bija nedaudz paaugusies un sāka apmeklēt dārziņu, taču mazā Adele tika ņemta visur līdzi, jo arī viņa spēja pierādīt, ka ir lieliska, klausīga meitene un saprotoša „biznesa partnere” . Ieva apgalvo, ka tas nekad nav bijis apgrūtinājums – mazs bērns. Viņa vienmēr ir centusies izbaudīt katru kopā būšanas laiku ar meitenēm, kā arī strikti nodalīt, kad laiks pieder tikai viņai un vīram, jo tieši labas, sirsnīgas un saprotošas attiecības starp Ievu un Kasparu, ir devušas to milzīgo spēku un enerģiju, lai atbildētu uz jautājumu – kā vispār kaut ko var paspēt ar mazu(iem) bērniem???

Ievai galva vienmēr pilna dažādu traku un gana veiksmīgu ideju, tāpēc šo pavasar arī tapa ļoti krāšņa un eksotiska pavasara/vasaras kolekcija, kas tagad spilgti raksturo „Rock and Mouse” patieso būtību!  „Rock and Mouse” ar interesanti veidotām skatēm piedalījās vairākos ar modi saistītos šovos, kā arī turpināja piedalīties tirdziņos, gaidīt savus mīļos klientus darbnīcā/veikalā Antonijas 26 un protams tam visam var sekot arī :

 www.instagram.com/rock.n.mouse/

www.pinterest.com/rockandmouse/

www.facebook.com/rockandmouse/ 

Jāteic, ka tas viss notika paralēli ar brīdi, kad Ieva jau bija sagaidījusi savu trešo mūzu – Katrīnu, kas nu jau tāpat kā vecākās māsas, piedalās visos ikdienišķajos darba procesos un priecē mammu ar savu paklausību!

Māmiņu Kluba Festivālā – 2.jūnijā -  „Rock and Mouse” piedāvās savu vasaras kolekciju, ko raksturo sulīgas krāsas un dzīvīgas audumu apdrukas tropiskās noskaņās. Piedāvājumā gan ikdienas apģērbi un lietus mēteļi, gan izejamās kleitas un peldkostīmi un dažādi aksesuāri bērniem no dzimšanas līdz 6 gadu vecumam.