Trešdienas Māmiņu kluba Online Tv un netikai.

02. Feb 2013, 16:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Čawas atkal, esmu klāt, lai jums pastāstītu kā mums gāja Mamiņu klubā, trešdien. :)

Par šo tēmu, audzinu bērniņu viena, runāt nav īpaši viegli,jo ko nu es te ar savām problēmām, bet es saņēmos un izstāstiju..

Grūti tāpēc,ka ir taču kā ir,ko nu tur vairs var izdarīt,protams,ka ir skumji,ka tā ir sanācis,bet ziniet es nebiju vainīga,ka tā sanāca,jo viņu aizturēt es tāpat nevarēju,viņš gribētu un aizbrauktu.

Viegli arī nav,jo ir tā apziņa es taču neesmu vienīga kura audzina mazo viena ir taču daudz mammas kam ir tā pat,bet ne jau viņas esmu es,es esmu es pati,ar savām problēmām,raizēm un visādām vitām darīšanām.

Jā protams,ka man ir labi,ka kāda palīdz, bet no otras puses ir skumīgi,ka draugi nenāk ciemos vai neaicina iziet kaut ārā..

Tāpēc jau ir tā vientulības sajūta.

Protams ir dusmas uz sevi,reizēm,par to,ka es neko nemāku,pie visas es esmu vainīga,bērns šad tad neklausa..


Bija arī jauki uzklausīt eksperta viedokli un sajust ,ka apkārt valda labs noskaņojums,milzīgs paldies Kristīnei Virsnīte par to,ka viņa ir tik starojošs un pozitīvs cilvēks.

Vīlusies es esmu vīriešos,jo man šķiet,ka visi viņi piestāsta pilnu galvu un aiziet. Negribas vairs "iekrist",uz šadiem vīriešiem,šķiet,ka visi vīrieši krāpj un māna.

Drošivien būs sievietes kuras domās , meitenīt ko gan tu sajēdz no vīriešiem, varbūt sajēdzu gan,viņi taču visi piestāsta pilnu galvu..

Varbūt kādreiz izdosies atrast kādu kurš tāds nebūs.

20130202155431-82649.jpg

Pēc labi padarīta darbiņa kā mēs zinām, pienākas attalgojums, un mums arī tāds bija ,precīzāk Markam, Huggies super dry pamperu paka, milzīgs paldies Māmiņu kluba, paldies ka jūs mums esat.

Mazais rakaris to staipija un gulēja uz tiem, viņam pamperi nu dien patika. :) Kā arī protams noderēs.

Pēc Māmiņu kluba braucām uz t/c Spice, tur mazajam dikti patika, jo tādi plašumi kur staigāt nav nekur citur pat ne mājās. 20130202155834-35703.jpg

Marks sēdēja barošanas krēsliņā un cītīgi ēda zupu, kad puncītis bija pilns varēja doties pastaigā.. Un re arī satikt  veikaliņa teddy mountain burvīgās mantiņas, kurās arī bija viņa zaķis, kurš gan šoreiz palika mājās. :)

Pēc kārtīgas pastaigas un mammai rokas jau bija nogurušas no mazuļa nešanas, aizstaigājām līdz Rimi kur Marks tika iesēdināts Rimi ratos, kas viņam dikti patīk, visu sapirkuši devāmies mājās..

Kā tad pēc tik piedzīvojumu bagāta rīta lai nepačuč, miega pele miedziņu jau bija savilkusi, un nu tik varēja saldi čučēt..

 

ātā, līdz citai reizei.. Baiba ;)