Topfer – oda mammas un bērnu ādas priekam

Topfer – oda mammas un bērnu ādas priekam

28. Oct 2017, 23:44 Banija Banija

Ilglaicīgi lietojot vienus un tos pašus mazgāšanas līdzekļus, iestājas baigā rutīna. Tas attiecībā ne tikai uz sevi (tāpēc, ja manās rokās kādreiz nonāk, piemēram, maxi dušas želejas vai krēmu iepakojumi, aptuveni pusi izlietoju,  tad uz laiciņu nolieku malā, un pēc kāda laika turpinu lietot), bet arī bērniem.

Tāpēc tagad, kad bērniem beigušās mazgāšanās ziepītes un šampūns, ar lielu prieku ķērāmies pie Topfer dušas želejas matiem un ķermenim izmēģināšanas. Līdztekus tam arī notestējām Topfer Babycare sērijas balzamu sausai ādai, kas īpaši piemērots tās kopšanai mitrā, vējainā un aukstā laikā.

Dušas želeju ķermenim un matiem noprovēja abi bērni. Jāteic, ka Robis īpaši nemīl matu mazgāšanu (viņa izpratnē izmazgāti mati ir tad, ja sausos matos iepilina pilīti šampūna un nedaudz paberzē) un katru reizi, dodoties mazgāties, tiek noprasīts: „Šodien ir matu diena?” Savukārt Laumai matu mazgāšana nesagādā nekāda problēmas.

20171028234420-40439.jpg

Arī jums mājās noteikti ir piedzīvotas situācijas, kad visa vannas mala nokrāmēta ar dažādiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem – bērniem, tētim, mammai. Tāpēc priecājos par katru iespēju ieekonomēt vietu un izvēlēties produktus, kas ir ar plašāku pielietojumu. Gluži kā Topfer piedāvātā želeja, kas der gan ķermeņa, gan matu mazgāšanai. Tāpat arī cenšos iespēju robežās izmantot dabīgākus mazgāšanās līdzekļus (vismaz bērnu ādas kopšanai), tāpēc ar Topfer mums ir pa ceļam. Vācijā ražotā dušas želeja matiem un ķermenim nesatur sintētiskās krāsvielas, smaržvielas un konservantus un, kas man ir īpaši būtiski, arī izejvielas uz minerāleļļu bāzes. Tātad, man nav jāsatraucas, ka bērnam uz ādas klāju, ja tā var izteikties, naftu. Mazgāšanās želejai ir tikko manāma saldena kliņģerīšu smarža.

Atšķirībā no citiem mazgāšanās līdzekļiem, Topfer dušas želeja ir salīdzinoši šķidras konsistences, tāpēc vieglākai lietošanai izvēlētos lietot dozatoru. Taču tā ir mazākā bēda. Ne lielākajam, ne mazākajam bērnam pēc produkta lietošanas neparādījās ne mazākās alerģijas vai sausas ādas pazīmes, un, kas priecē visvairāk, var teikt, ka Topfer dušas želeja patiesi ir universāla, jo to var lietot ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Tātad braucot kādā izbraucienā, tā vietā, lai ņemtu līdzi 3 dušas želejas (bērniem, tētim, mammai) un 3 šampūnus, pietiek ar vienu pudelīti!

20171028234344-35668.jpg

Savukārt par iespēju izmēģināt Topfer balzamu sausai ādai jo īpaši pateicīgas ir manas rokas. No biežās mazgāšanas tās kļuvušas ļoti raupjas un sprēgā, tāpēc biju kāda kopjoša līdzekļa meklējumos. Balzams ir salīdzinoši biezas konsistences un ādā neiesūcas dažu sekunžu laikā, taču jau pēc dažu dienu lietošanas manas rokas tam dziedāja slavas dziesmas. Āda patiešām kļuva maigāka un veselīgāka.

Drīzumā sākšu to izmantot arī, lai pirms došanās laukā balzamu uz sejas uzklātu gan sev, gan bērniem. Jo mana kosmetoloģe ik gadu atgādina, ka rudenī un ziemā bez ādas aizsargājoša krēma kārtiņas laukā iet nevajag ne lielam, ne mazam. Jāpačukst, ka, gluži tāpat kā dušas želeja, arī Topfer balzams ir īsts universālais kareivis, jo der ne tikai ādas aizsardzībai un roku kopšanai, bet arī kā lūpu balzāms.

Kliņģerīte, olīveļļa, mandeļu eļļa... un mana āda priekā gavilē!