Tommee tippee pudelīšu lieliskais tests

Tommee tippee pudelīšu lieliskais tests

03. Aug 2018, 13:13 saulux10 saulux10

Sveiciens visiem Māmiņu kluba lasītājiem.

Tā kā mums nepieciešams apvienot krūts ēdināšanu ar mākslīgo piena maisījumu, tad bijām labas pudelītes meklējumos, tā lai pudelīte pēc iespējas vairāk līdzinātos manai krūts formai un arī, lai sastāvs, ko nepieciešams sniegt mazajai meitiņai nelītu putītē nepiepūloties, bet gan, lai tas viņai būtu jāizsūc pašai.

Ieraudzīju iespēju pieteikties produktu testēšanai, precīzāk, Tommee tippee pudelīšu testēšanai.Tad nu nolēmu pieteikties un izmēģināt šo pudelīti, jo iepriekšējai pudelītei esošais sastāvs lija iekšā mutītē knapi pieskaroties pupa galiņam, tādējādi izraisot vairākkārtīgu aizrīšanos un gaisa sarīšanos.

Tad nu saņemot pudelīti,sākām pudelītes testēšanu. Tad nu mums ir ko pastāstīt, kā tad mums patīk šī pudelīte.

 Izņemot no iepakojuma pudelīti sterilizējām ievietojot pudelīšu sastāvdaļas uz 5 minūtēm vārošā ūdenī.Tālāk jau salikām visas sastāvdaļas un varējām liet iekšā pieniņu.Tad nu visu pēc kārtas uzskaitīsim, kas tieši mums patīk šajā produktā:

1) Pudelītei ir skaists un pievilcīgs izskats.Tas ir pirmais, kas iekrita acīs saņemot skaisto pudelīšu iepakojumu ar pudelīti.

2)Pudelītei ir indikatoriņš kas iekrāsojas 3 krāsās, atkarībā pēc pudelītē esošā šķidruma temperatūras. Ja šķidrums ir pa aukstu, tad indikators iekrāsojas zilā krāsā, ja pa karstu tad rozā krāsā, bet ja šķidrums ir attiecīgajā temperatūrā, lai mazulis justos labi un komfortabli lietojot pieniņu, tad tas iekrāsojas violetā krāsā.Šis, manuprāt, ir lielisks papildinājums šai pudelītei un pēc tā var vadīties par esošā šķidruma siltumu un neraizējoties, vai tas ir pa aukstu vai karstu. Līdzi nāk arī speciāla birstīte ar kuru iztīrīt indikatora daļas caurulītes vidiņu, lai varētu kārtīgi iztīrīt to pēc katras lietošanas reizes, lai sniegtu mazulim pēc iespējas tīrāku un kvalitatīvāku pudelīti katrā lietošanas reizē.

3) Pudelītei ir Anti-colic sistēma, kas neļauj mazulim sarīties gaisu, tādējādi mazinot mazulim lielās vēdersāpes.Sķiet ka sistēma darbojas, jo nevaram sūdzēties par kolikām. No apkārtējiem esam saņēmuši jautājumus, kapēc pudelītei ir tādas sastāvdaļas, kapēc tāds krāsains stabiņš u.tt. Tad nu katru reizi skaidrojam un iepazīstinām ar Tommee tippee jauko un brīnišķīgo pudelīti.

4) Pudelītes gals ir patiesi līdzīgs mātes krūtij un galvenais, kas mūs ļoti interesēja ir, lai pudelītes šķidrums netek ārā ar līšanu, bet gan, lai tas mazulim ir jāizsūc pašam.Lūk tas mūs ir attaisnojis un esam ļoti priecīgi. Mazulīte no pudelītes ēd gan manis atslaukto pieniņu 6 reizes dienā, gan piena maisījumu 2-3 reizes dienā apvienojot ar krūts ēdināšanu.No sākuma lietojot pirmo pudelīti, bija grūti apvienot krūti un maisījumu, jo atteicās zīst krūti. Ar šīs pudelītes palīdzību mazulis nejūt lielu atšķirību un ir gatava atkal zīst gan krūti un lietot arī pudelīti.

Noslēgumā saliekot kopā visus plusus, esam ļoti apmierināti ar šo produktu un nesaskatījām nevienu mīnusu.Nav neviena atzīme, kas liktu veikt uzlabojumus vai ko gribētu mainīt šajā produktā.

Paldies Māmiņu klubam par doto iespēju izmēģināt un atklāt superīgu produktu. Noteikti izmēģināsim arī citus piedāvātos produktus, kas būs mums aktuāli.

Jauku dienu vēlot,

Baiba un mazā testētāja Sofija Līva.