Tommee -Tippee mūsmājās jau no pirmajiem mēnešiem.

Tommee -Tippee mūsmājās jau no pirmajiem mēnešiem.

04. Sep 2013, 21:47 mamma27 mamma27

Kad vēl gaidīju Denīzi biju pamanījusi Tommee Tippee firmas lietas mazulim. Un vēl stāvoklī būdama nopirku mazajai dāmai ķemmīti,jo tak meitenēm mati jāsukā. Lai arī Denīzei matiņi vēl ar vien maziņi ,ķemmītes stāv un gaida savu laiku.

Otra lieta ,kas tika iegādāta ir knupītis. Knupīti nopirku ,jo šķita vizuāli pievilcīgs un gribējās ko citādāku. Tā kā pirmais bērns knupjus nelietoja,tad sajēgas nebija nekādas. Diemžēl silikona knupītis Denīzei negāja pie sirds.Bet mēs daudz nebēdājām, pirkām lateksa. Un viss izdevās, Denīze šo knupi atzina un lietoja ļoti ilgi,līdz parādījās pirmie zobi un sanāca pārkost.

20130904213737-30374.jpgŠīs firmas knupīšus izvēlējos vizuālās pievilcības dēļ un arī tāpēc ,ka cena ir laba.

Nākamā Tommee tippee lietiņa mūsmājās bija snīpīškrūze mazuļiem no 4 mēnešiem.Šo krūzīti Denīze dabūja testēšanā no māmiņu kluba.

20130904213920-61581.jpg

Tad ,kad mazajai dāmai devu šo krūzīti notestēt,viņa saprata ,kas ar to jādara,bet īpašu cieņu ilgstošā lietošanā šajā vecumā krūzīte neguva.Toties tuvojoties gadiņam ,Denīze atkal sāka dzert no šīs krūzes. Un tagad arī viņa šad tad pati izvēlas tieši šo krūzīti,no kuras grib dzert. Laikam jau tā rozā krāsa pievelk tās meitenes.

Bet favorīts mūsmājāsas  ir šķīvīši no Tommee Tippee. 

Tie mūsu īpašumā nonāca kā dāvana no omītes. Tas gan ir īpašs stāsts.Ziemassvētku vecīts nezināja ko pirkt mazajai,tad nu mēs paši par iedoto naudiņu iegādājāmies šos feinos trauciņus. Dāvana tika iesaiņota. Bet tā nu sanāca,ka gan omītei,gan Denīzei vienādos papīros un vienādā lielumā. Nejaušības dēļ, dāvana nonāca pie omītes. Mirklī ,kad viņa attaisīja,bija lieli smiekli,jo viņa nesaprata kāpēc viņai šādi rozā trauciņi. Nākamais jautājums bija- vai tie domāti Minkānam?Nu tā- manas domas bija- ak šī vecā paaudze:D

Tas domāts Denīzei.

20130904214419-75900.jpg

Man viņi ļoti patīk. Viegli izvietot ēdienu.Īpaši ogas un augļus.Salieku pa nodalījumiem. Arī makaronus,gaļu un dārzeņus liekam atsevišķi. Tad dāma pati var izvēlēties. Vienīgi pietrūka tā lipekļa ,kas notur trauciņu pie galda,jo kad Denīze bija mazāka ,viņai tas šķīvis bieži lidoja zemē.

Tagad ,kad Denīze cītīgi mācās ēst pati gan ar dakšiņu ,gan karoti šie šķīvīši noder.