Ziedo Māmiņu Klubam - t/c Spices jaunajā interaktīvajā ziedošanas sienā!

Ziedo Māmiņu Klubam - t/c Spices jaunajā interaktīvajā ziedošanas sienā!

16. Jul 2018, 10:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdarības organizācija Ziedot.lv un tirdzniecības komplekss Spice, atklājot divus interaktīvus ziedojumu stendus, paplašinājusi tirdzniecības centra apmeklētāju iespējas ziedot kā noderīgas mantas līdzcilvēkiem, tā naudu aktuālākajiem labdarības projektiem.

Stendā Ziedojumi, kas novietots pie Spices informācijas centra, ir kastes skaidras naudas ievietošanai, kā arī terminālis ziedošanai ar maksājumu karti. Apmeklētājs var izvēlēties, kādam projektam tieši un kādu naudas summu atvēlēt – SOS bērnu ciematiem, Dakteru Klaunu projektam, Patversme.lv četrkājainajiem draugiem vai kādam no Ziedot.lv labdarības projektiem.

20180716102456-47078.jpg

Savukārt Palīdzības sienā ar trīs nodalījumiem var ievietot apģērbus un apavus, kā arī noderīgas lietas pirmajam mazuļa pūram sadarbībā ar Māmiņu klubs. Ziedojumi katru mēnesi tiek nogādāti aptuveni 260 mazturīgām vai ārkārtas situācijā nonākušām ģimenēm. Statiska liecina, ka vairāk nekā 500 sieviešu ik gadu nonāk Latvijas dzemdību nodaļās, lai dotu dzīvību bērnam bez atbalsta!

Izveidotais ziedojumu stends atrodas tirdzniecības centra 3. stāvā pie liftiem, aizstājot līdzšinējo stendu, kas atradās pie B ieejas un kurā katru gadu tika ziedotas 144 tonnas apģērba.

20180716102442-95886.jpg

«Tirdzniecības centrs Spice ir labs piemērs kā cilvēki, nemainot iepirkšanās paradumus, var nodot lietotas mantas labdarībai, sniedzot tām otru dzīvi. Ziedot.lv ir pateicīgi t/c Spice par ilggadēju sadarbību, par drosmi pirmajiem Latvijā ieviest mantu nodošanas stendu tirdzniecības centrā, un priecājamies, ka varam turpināt sadarbību, radot jaunu, interaktīvu ziedošanas platformu, kurā viegli izvēlēties aktuālos labdarības projektus un palīdzēt Latvijas līdzcilvēkiem grūtas brīžos, ziedojot ar maksājuma kartēm,» norāda Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

«Palīdzēt grūtībās nonākušajiem ir dabiska, instinktīva cilvēku rīcība, ko apliecina daudzās veiksmīgās ziedošanas kampaņas. Atklājot jaunos ziedojumu stendus, vēlamies padarīt labdarību maksimāli vienkāršu un apvienojamu ar tirdzniecības centra apmeklējumu, kā arī piedāvāt iespēju izvēlēties ziedot tieši tam labdarības mērķim, kas katram ir tuvāks. Dari labu un labais pie tevis atgriezīsies! ir ne vien citāts, kas papildina jaunās Palīdzības sienas dizainu, bet arī mans vēlējums ikvienam labdarim, kas iegriezīsies un ziedos t/c Spice!» stāsta tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

Abu moderno ziedojumu stendu dizaina autori ir arhitektūras un interjera dizainera birojs Kirsons Design Group.